Ați auzit? Buzzle.ro devine cel mai mare portal de cursuri online și offline din țară

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă transmit lucrurile exact cum le știu și eu, pentru a nu crea confuzii:

Platforma Buzzle.ro, care isi propune sa devina in cel mai scurt timp cel mai mare portal de cursuri online si offline din Romania, este primul start-up sustinut prin intermediul programului Connect Accelerator, o structura de accelerare in care companiile aflate in stadii incipiente pot accesa suport sub forma de finantare, spatii de lucru, networking si mentorat. Connect Accelerator este un proiect lansat de Connect HUB si sustinut de antreprenori locali, printre care se numara si Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec si Octav Cobzareanu, Partener Blue Sky Development.

Obiectivul Connect Accelerator este aducerea la un nivel de performanță relevantă a start-up-ului, iar pachetul standard presupune 3 luni de activitate și mentorat în ConnectHub, precum și 7.500 EUR cash pentru o participație de 12% din companie. Mentoratul și finanțările sunt asigurate de persoane fizice cu experiență în antreprenoriat, alături de Connect Hub.

Buzzle colaborează cu cei mai buni traineri ai momentului și oferă o paletă largă de cursuri, de la design interior și fotografie la IT sau public speaking, ajutând utilizatorii să își diversifice abilitățile prin învățarea de lucruri noi, să își împărtășească din cunoștințe cursanților sau să le ofere angajaților traininguri de specialitate. Printre partenerii cu care Buzzle deja colaborează se numără companii precum F64 și traineri precum Alexandru Agarici (coaching) sau Sorin Ene (campion național drift), ceea ce confirmă diversitatea cursurilor prezente pe platformă. Start-up-ul a fost fondat în 2015 de Gabriela Udeanu, care a renunțat la postul de Marketing Coordinator al unei mari companii de IT pentru a intra în lumea antreprenoriatului.

Apropo, foarte bun sloganul de pe Buzzle.ro: „Trebuie să știi ceva: Poți învăța orice”. Zic asta pentru că reflectă realitatea și ne amintește un lucru foarte important: suntem capabili să asimilăm informații, să devenim mai buni, să ne dezvoltăm și să ajungem unde ne propunem. Numai să vrem cu adevărat, că de putut…putem. :D

unnamed (8)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)