Crama Basilescu a lansat cinci vinuri noi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După o lună de scris constant pe BlogDeBere , uite că mi-a venit rândul să vă dau știri și din lumea vinului :)). Și nu sunt deloc rele:

Crama Basilescu a lansat ieri cinci vinuri noi, de producție 2014, în cadrul unui eveniment privat. Vedetele serii au fost Feteasca Albă și Roze – Feteasca Neagră, două vinuri din gama premium „Îngeri din Micul Paris”, alături de trei vinuri din gama medie „Eclipse”: Roze, Fetească Albă și Riesling Italian. Cele cinci vinuri prezentate în premieră sunt variantele proaspete, din 2014, ale unor vinuri aflate deja de câțiva ani în portofoliul Cramei Basilescu.

Feteasca Albă și Feteasca Neagră din gama „Îngeri din Micul Paris” sunt două soiuri de referință ale terroir-ului de la Urlați. Feteasca Albă este un vin floral şi fructuos, cu un gust proaspăt și echilibrat cu nunațe de vanilie şi migdale ce provin din fermentare şi maturare în baricuri. Vinul Roze, obținut din struguri de Fetească Neagră, combină în mod armonios taninurile specifice vinurilor roșii cu fructozitatea si prospețimea vinurilor albe. Este un vin echilibrat, sec, cu o aciditate plăcută și răcoritoare.

Vinul Roze din colecția „Eclipse” are la bază soiul Burgund Mare și a fost realizat după tehnologia vinurilor albe. Este un vin uşor mineral, senzaţie susţinută de aciditate şi alcool care prelungesc aromele fructoase precum cele de cireşe albe. Riesling Italian din aceeași gamă este un vin corpolent, elegant, dar în acelaşi timp zglobiu, mineral şi persistent, cu un miros pronunţat de grapefruit la care se adaugă un parfum fin de caise şi piersici coapte.

_MG_0154

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)