#CeVrajiMaiFacBloggerii Maria Coman o arde cu mothersandthecity.ro

Interesant proiectul mothersandthecity.ro. Chiar interesant. Deși, ca să o zic pe aia dreaptă, eu sunt cam reticent când vine vorba despre părinți care se adună să își laude copiii și să știe ei mai bine decât ceilalți despre cum celălalt trebuie să își crească odraslele. Și când zic ”retincent”, apoi sunt foarte indulgent, trust me.

Doar că pe mothersandthecity.ro nu găsiți așa ceva. Adică cele patru fete cucuiete care prestează acolo nu mi-au dat impresia că vor să arate că au creșterea copilului în deștul cel mic de la piciorul stâng. Chiar deloc. Ele scriu cum văd ele lucrurile, nu cum cred ele că ar trebui să le vedem noi. Iar asta place. Îmi place.

Vă recomand să dați un ochi pe blog. Poate mi-a scăpat mie ceva. Sau ceva. Și, pentru că așa e frumos, dau citire în scris :)) numelor fetelor care bobinează acolo: Maria Coman (care m-a și tras de mânecă și mi-a spus despre blog), Theodora Massini, Bianca Morus și Laura Huc. Și le urez succes plenipotențiar, desigur :D

cover-3

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)