ABSL România are un nou președinte: Florin Grama

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) a anunțat recent că Florin Grama, director al diviziei Customer Service & Support din cadrul Microsoft România, ocupă acum funcția de președinte în cadrul celei mai importante organizații care reprezintă mediul de afaceri românesc:

Alături de Florin Grama, din consiliul director al ABSL fac parte Vivek Bakshi, general manager al diviziei International Operations din cadrul Wipro Technologies, Andrei Romanescu, managing director al HP Global Business Center, Cătălin Iorgulescu, managing director al WNS România, Daniel Bratu, vicepreședinte operațiuni în cadrul Genpact, Cosmin Pătlăgeanu, marketing manager în cadrul Luxoft România, și Giulio Medda, general manager al Office Depot Service Center. Totodată, Cătalin Ciupercescu deține poziția de manager operațiuni al asociației, iar Dana Isăroiu calitatea de secretar general al consiliului director.

Începând din aprilie 2015, noul președinte al ABSL România va coordona inițiativele strategice ale asociației pentru intensificarea interacţiunii şi colaborării la nivel de industrie, dezvoltarea viitoarei generații de specialiști în domeniu și creșterea vizibilității și a nivelului de atractivitate a României pentru investiţii străine.

“Cred cu adevărat că industria serviciilor pentru afaceri este unul dintre principalele motoare ale dezvoltării economice din România în următorii ani. ABSL are un rol esențial în această evoluție, fiind principala organizație care susține activ colaborarea constantă și consolidarea interacţiunii dintre companiile din domeniu și autorităţi, cu obiectivul de a accelera creșterea industriei. Sunt încântat să contribui astfel, împreună cu membrii consiliului director, la realizarea planurilor și obiectivelor ambițioase ale asociației”, a declarat Florin Grama, președintele ABSL România.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)