Trei motive mari și late ca să #Bike2Work

Foarte tare îmi place campania #Bike2Work! Foarte tare! Vă dau mai jos motivele pentru care îmi place. Pentru să sunt identice cu motivele pentru care eu cred că și vouă ar trebui să vă placă :)

Motivul 1. Vă dați cu bicicleta. Mă rog, nu că ați avea nevoie unii dintre voi de motive ca să faceți asta. Dar uite că alții au nevoie. Și lor mă adresez, în primul rând, când vă îndemn să pedalați înspre și dinspre birou, serviciu sau unde mai este ceea ce voi numiți work :) De ce să faceți asta? Sunt o grămadă de rațiuni. Că e sănătos, că faceți mișcare, că vă relaxați, că schimbați mindsetul de animal urban, că uneori (la anumite ore când traficul e măcel) oricum faceți mai puțin pe bicicletă decât cu mașina. Și mai există motivele de mai jos…

Motivul 2. Îi inspirați și pe alții să facă ce faceți voi. Să se dea cu bicicleta. Mi-a spus un amic (mă văzuse în trafic pedalând înfocat): ”măh, când te-am văzut m-am gândit că de aia nu ies eu cu bicicleta, pentru că sunt cumva singur în trafic și asta mă face să mă simt nu știu cum…”. Gândiți-vă la asta. Gândiți-vă la puterea exemplului. A exemplului pe care îl dați voi.

Motivul 3. Pentru că cei inspirați de voi, cei de la motivul 2, o să îi inspire și pe alții. Pe aceleași considerente. Și dor așa, cred cu tărie, se poate crea o mișcare, un curent biciclistic urban în București: să fim mai mulți, să arătăm că suntem mulți.

De aceea îmi place foarte tare #Bike2Work. Și de aceea vă recomand cu maximă căldură să începeți să bicicliți. Și, dacă tot o faceți, puteți să vă descărcați aplicația #Bike2Work (din AppStore și din Google Play). Este un fel de Waze al bicicliștilor dacă vreți.

Pedalare plăcută, dragilor, să fiți iubiți!

bike 2 work

2 comentarii la “Trei motive mari și late ca să #Bike2Work

  1. Valentin Bosioc Reply

    Sefu, de minim 1 an numai cu bicla ma duc la munca. Nici nu as putea altfel, la ce munca am :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.