Rexona lansează o gamă nouă de deodorante: Stress Control

Se cuvine să vă zic mai întâi cum funcționează deodorantele Rexona că mi se pare o explicație extrem de uitilă. Fiți atenți aici:

Rexona cu tehnologia patentată MotionSense este primul deodorant din lume cu microcapsule activate de mișcare, ce oferă protecție antiperspirantă 48 de ore și senzație de prospețime îndelungată. Microcapsulele cu parfum se așază pe suprafața pielii subrațului, iar la fiecare mișcare, acestea se sparg, eliberând prospețime.

În plus, sistemul inovator de încapsulare a parfumurilor din deodorantele Rexona permite eliberarea acestora pe durata întregii zile și în funcție de temperatură sau umezeală. Alături de ingredientele active, acest sistem unic completează perfect formula inovatoare MotionSense.

Și pentru că v-am zis că este vorba despre o nouă gamă de deodorante, vă prezint Stress Control, care folosește tehnologia Motion Sense, menționată mai sus:

Rexona Women-page-001 (1)

Apropo de mișcare și stres, iată un infografic care clarifică lucrurile în acest sens cu mențiunea, că nu, habar nu aveam câtă mișcare fac în fiecare zi. :DRexona_infografic-page-001

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)