Cum poţi câştiga 2.000 E de la Rexona cu ”Idei: în mişcare”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Unul din lucrurile faine care mi se întâmplă în mseseria asta a mea (cea mai frumoasă din lume, desigur :D) este că întâlnesc o grămadă de oameni cu idei. Unele sunt faine, dar numai în sensul că te fac să râzi (mă rog, uneori râzi de iniţiatorii lor, nu de idei, ca să zic aşa…), altele sunt ok-ish :)), dar multe sunt din categoria celor care ori te fac să ridici o sprânceană ori te fac să te entuziasmezi.

Eu păţesc des de astea, adică să mă entuziasmez când aud o idee faină mai tare decât o face posesorul ei :)) Şi, uneori, aşa cum mi-au mărturisit-o mulţi, entuziasmul meu a fost cel care i-a determinat să încerce să o pună în aplicare. Pentru că şi-au dat seama că, dacă un singur nebun dă Like masiv ideilor lor, atunci s-ar putea ca această idee să placă şi să prindă.

Cee mai mare problemă cu ideile faine nu este că nu sunt puse în aplicare. Deşi, desigur, este şi asta o mare problemă. Doar că una secundară, dacă privim strict din perspectivă cronologică. Pentru cea mai şi cea mai mare problemă cu ideile faine este că ele nu sunt rostite. Da, aţi înţeles bine, că nu sunt rostite. Că nu sunt spuse, că nu sunt împărtăşite.

Sunt îngrozitor de mulţi oameni în România, care simt că au o idee excelentă da, din diverse motive, ţin ideea aia în ei. Pentru că nu au încredere în ei, pentru că nu îşi dau seama cât potenţial are ideea aia, pentru că nu vor să râdă lumea de ei, pentru că nu vor să le fure unii ideea (asta este una din marile idioţenii clişeistice de pe la noi) caută tot felul de motive pentru a nu-şi rosti ideea. Ceea ce este o greşeală imensă. Pentru că o idee ţinută în sertarul sufletului şi al gândului şi neîmpărtăşită cu ceilalţi devine din ce în ce mai puţin o idee, devine o frustrare. Care te macină. Care te înrăieşte. Care nu te ajută la nimic.

Am făcut această introducere un pic mai lunguţă pentru că tare rău mi-ar părea ca printre voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi, să fiţi în situaţia descrisă mai sus. Adică să aveţi idei, dar să le ţineţi doar pentru voi. Pentru că, repet, nu există idei proaste, doar idei nerostite :)

Vă invit să ne împărtăşiţi ideile voastre în aplicaţia Idei: în mişcare, powered by Rexona. Puteţi pune idei din mai multe domenii, gen sport, cultură, avetură, educaţie (le găsiţi pe toate în aplicaţie). Premiile sunt faine, le vedeţi mai jos. Dar mai fain este faptul că voi puteţi împărtăşi ideile voastre cu ceilalţi. Şi nu se ştie niciodată ce poate ieşi de aici :)

idei in miscare rexona 1

idei in miscare_rexona

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum poţi câştiga 2.000 E de la Rexona cu ”Idei: în mişcare””

  1. Eu m-am inscris deja fiindca am aflat de la Cristi mic.
    As fi vrut doar daca se poate sa le transmit organizatorilor sa faca ei o mica selectie inainte de a da drumul la vot astfel incat sa nu intre in top 10 dorintele de vacanta si atat.
    Adica macar sa ma bat cu sanse reale cu altcineva care sa aiba o idee buna si sa merite sa mearga mai departe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)