Știați că în București puteți trage legal cu pistolul cu muniție reală?

Zilele trecute am mai bifat o premieră în destoinica mea activitate de blogger patriot: am tras pentru prima dată cu un pistol Glock 19, la Tactical Shooting Range. Și am fost bun. Foarte bun! Căci am avut un 10, trei de 9 și un 8. Iar 8-ul l-am pleznit pentru că am încercat să trag de data aia fără să respir cum trebuie și uite că am dat-o de gard. De unde am tras concluzia – aviz amatorilor – că respirația la faze de astea este de mare angajament.

Mi s-a părut foarte tare experiența. Căci a trage cu muniție reală presupune un oareșce fioraș pe șira spinării :D Am avut noroc de data asta pentru că nu eram la prima experiență de tras cu muniție reală, acum 2 ani am tras cu AK-47. Dar aia era ditai pușcociul, era mai ușor de manevrat. Cu pistolul este altfel, cu totul altfel. Dar la fel de mișto.

La poligon râdeam cu Ela Crăciun și cu cei de acolo că tare bună este o sesiune de asta pentru un team-building. Adică să pui poza șefului pe țintă și să tragi :)) Bine, cei de la Tactical Shooting Range nu erau foarte încântați de ideea noastră, dar asta ne-a pus paie pe foc, firește :D

Serios, chiar vă provoc pe cei din companii să mergeți acolo pentru o sesiune de team-building. Nu să faceși faza cu poza șefului, dar să dați drumul adrenalinei (vă asigur că vă explodează feng shuiul pe partea asta :D) și să întoarceți cu alt feeling la muncă, mai detensionați și mai puțin cu capsa pusă. Căci – fără să știu ce înseamnă munca într-o corporație, desigur – am masive bănuieli că o sesiune de tragere la Tactical Shooting Range v-ar scutura un pic frustrările și gândurile rele și v-ar repune pe linia de plutire normală a coraconului, cum ar veni :)

Cât vă costă distracția? Începe de la 150 de lei pachetul Recrut și ajungeți la 380 de lei pentru cei mai profi dintre voi. Și o să vedeți că merită fiecare leuț. Aveți grijă că nu e distracție de aia de hăhăit, adică sunt reguli foarte stricte care trebuie respectate (au grijă instructorii de acolo să nu o dați de gard) pentru că – și aici nu știu cum să o zic mai direct – vorbim despre muniție reală. Spre exemplu, deși locul are un bar cochet, de unde vă puteți uita la trăgători în timp ce vă beți cafeaua, alcoolul este interzis în poligon. Adică nu ai voie nici să bei acolo, dar nici să te duci să tragi după câteva beri. O să fii poftit afară, așa că nu încerca. Ceea ce mi se pare absolut de salutat. Și, evident, trebuie să ai 18 ani ca să poți trage.

Vă recomand o ”cură” de tras cu pistolul. O să vedeți că vă simțiți altfel. Cam cum vedeți că m-am simțit eu după ce am tras :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Știați că în București puteți trage legal cu pistolul cu muniție reală?”

    1. Nu știu dacă au testare cei de la poligon, pentru că nu știu cât de în măsură sunt ei să facă asta. Testarea o fac cei specializați, nu proprietarii de poligoane de tragere. E ca și cum ai zice că un șef de autobază trebuie să facă testarea psihologică la șoferi.

      E o tragedie ce s-a întâmplat acolo. Dar numai mie mi se pare ciudat să alegi să o menționezi în acest context?

  1. Pingback: Despre meseria de blogger. Așa cum o fac, o simt, o văd eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.