Două dedicații pentru iubitorii rugbyului. Și pentru cei care încă nu știu că iubesc acest sport :)

Știți deja că iubesc rugbyul. Că îl consider cel mai frumos sport. Punct. De ani de zile sunt aproape de acest sport și, cu umilele mele puteri, l-am promovat cât am putut, în special în mediul blogosferic. Trag nădejde că a rămas ceva în urma eforturilor mele :)

Țin minte cât de încântat am fost când, alături de bloggeri, am înregistrat primul imn al Stejarilor. Noi suntem cei pe care îi auziți în piesa de mai jos. Am cântat din toți rărunchii, așa să știți!

Când am auzit că Berti Barbera, împreună cu trupa Platonic, vrea să facă încă un imn pentru rugby, m-am emoționat. Că nuș cum să o zic altfel. Iar când am ascultat piesa…

Vă las să ascultați cele două piese. Cu rugămintea să stați aproape de acest sport. Și să veniți la meciuri. O să vă placă. Suntem puțini. Dar foarte faini :)

Puteți, spre exemplu, să veniți miercuri, de la 20.00, pe stadionul Arcul de Triumf, când România joacă împotriva Namibia. Sau duminică, tot de la 20.00, când jucăm cu argentina Jaguars. În cadrul competiției World Rugby Nations Cup. Pe noi ne găsiți în tribuna B3. O să vedeți un banner mare cu Club 16. Noi suntem ăia :)

Să vă mai spun că deja mi-am cumpărat bilete de avion pentru meciurile României de la Campionatul Mondial din Anglia de anul acesta? Bine, nu vă mai spun :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)