Top 5 destinații balneo preferate de români

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

HotelGuru.ro parte a grupului ungar Szallas cu prezență puternică în țările din Europa de Est, raportează preferințele românilor în materie de destinații balneo:

Salina Praid a devenit locul preferat și pentru unguri, nu doar pentru români, HotelGuru.ro, raportând și creșteri ale rezervărilor cu 92% în zona Praid. Numărul de rezervări a crescut exponențial odată cu deschiderea ștrandului de la Praid (cel mai mare cu apă sărată din România). De creșteri se bucură și Sovata sau Băile Tușnad, iar ușoare scăderi se văd pe destinațiile Băile Herculane sau Băile Felix.

Strand Sarat Praid

Topul actual al preferințelor legate de destinațiile balneo din țară, arată așa:

  1. Sovata
  2. Praid
  3. Băile Herculane
  4. Băile Tușnad
  5. Băile Felix
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)