Ce credeți, Bucureștiul este un oraș caracterizat de culoare?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre culorile Bucureștiului s-ar putea scrie multe. Căci, vedeți voi, culoare este un termen mult mai cuprinzător decât pare. Culoare înseamnă pentru unii viață, pentru alții aglomerație, pentru foarte mulți, culoare se traduce prin evenimente care celebrează bucuria, muzica și începuturile.

Și acum vă întreb pe voi, lăsând la o parte sensurile figurate ale termenului culoare, Bucureștiul ăsta, este sau nu colorat? Eu zic că da. Iar expoziția despre care vă detaliez mai jos, vine să dovedească asta. :D

unnamed (8)

F64 impreuna cu Asociatia “Bucurestiul meu drag” si AME Design te invita la expozitia de fotografie “Bucurestiul colorat”, care aduna, la propriu, pe role de film cadre in care Capitala apare cu fata sa colorata, cu graffiti-urile si picturile sale murale pe langa care s-ar putea sa treci frecvent, dar pe care sa nu le sesizezi. Mirela Momanu a fost curatorul expozitiei, iar la final 40 de bucuresteni vor avea pozele realizate in Bucuresti expuse in F64 pe 16 iunie, incepand cu ora 18.30.

unnamed (7)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce credeți, Bucureștiul este un oraș caracterizat de culoare?”

  1. Cum e plin de culoare? cu un grafitti si un desen pe o casa (care intre timp a disparut parca)? Eu cred ca Bucurestiul este cea mai gri capitala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)