Cum și-a propus grădinița Acorns să ajute copiii din Nepal să se întoarcă la școală

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fundația ACORNS în parteneriat cu Alex Găvan inițiază campania „Împreună pentru copiii din Nepal”, care își propune să le ofere copiilor din Nepal șansa de a se întoarce la școală:

Sunt peste 2 milioane de copii în Nepal care au nevoie de ajutorul nostru și aproximativ 5000 de școli au fost distruse complet de cutremure. Chiar dacă nu cunoaștem exact semnificația acestor cifre, ne dăm seama că sunt foarte mulți copii nepalezi triști care așteaptă să îi ajutăm. Noi, cei 80 de copii de la grădinița și creșa ACORNS, alături de educatori, părinți și prieteni, vrem să îi sprijinim să se întoarcă la școală cât mai curând. Numai așa pot trece peste suferință, pot reintra în normal și numai așa pot spera la un viitor frumos, la care au tot dreptul.

Eu susțin demersul lor și vă invit la evenimentul de stângere de fonduri – ACORNS Great British Garden Party – care va avea loc sâmbătă, 20 iunie, ora 10:30, în curtea grădiniței ACORNS (strada Popa Soare, nr. 63, sector 2, București).

Iată mesajul copiilor de la grădința Acorns:

Avem între 1 și 6 ani și poate vă întrebați cum vom reuși să strângem banii și cum îi vom trimite în Nepal. Banii vor fi adunați de la companiile partenere și de la adulții care vor plăti biletul de intrare la petrecerea noastră, de la cei care vor cumpăra obiectele pe care noi le-am realizat în această perioadă în grădiniță și vor licita pentru premiile oferite de sponsorii noștri. Toți banii strânși vor fi livrați către alpinistul  Alex Găvan  care, prin parteneriatul cu organizația Kharuna-Shechen, îi va trimite în Nepal.

Avem alături parteneri de seamă de la British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Netherland Romanian Chamber of Commerce NRCC, The Diplomat, Crowne Plaza, Itsy Bitsy și copilul.ro și vă așteptăm și pe voi, să fim împreună pentru copiii din Nepal.

image001

Dacă nu puteți ajunge la petrecere, puteți dona aici.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)