Știați că putem ajuta copiii cu deficiențe de vedere să practice escalada?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am fost prima dată la o sală de escaladă, am crezut că îmi va ceda inima pe panoul acela de cătăraț. Urcasem doi metri. :)) Mă rog, apoi am reușit să mă prind cum stă treaba și că nu sunt în pericol de moarte sau ceva pe acolo.

Escalada e chiar un sport fain, iar când am auzit de campania celor de la Climb Again – care ajută copiii cu deficiențe de vedere să practice cățăratul – m-am bucurat tare. M-am bucurat pentru că știu, că odată ce ai urcat mai mult de doi metri pe un panou, capeți mult mai multă încredere în propria persoană. Totul în jur e diferit, iar tu te simți, uriaș, vorba clipului de mai jos:

Și acum vă întreb pe voi, cum să nu îi ajutăm pe acești copii să își continue pasiunea pentru cățărat? Și cum să nu susținem proiectele celor de la Climb Again, care au avut curajul să miște ceva în țara asta și să pună atâta suflet în ceea ce fac?

P. S. Astăzi de la ora 19:00, la Fabrica de Cățărat, are loc și un concurs de escaladă la care participă acești copii simpatici, iar dacă vreți să îi ajutați să își continue pasiunea, puteți dona aici. :)

11148407_449981918493821_7940906012031906923_o

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)