Ce părere aveți de lansarea pe patinoar a campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Iată aici o campanie de crowdfunding care se lansează într-un mod simpatic și original. Voi ce credeți despre „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr câștigător al titlului național absolut la raliuri și singurul pilot român recompensat cu un trofeu de referință internațională, Colin McRae Flat Out Trophy.

Joi, pe 11 iunie, in AFI Palace Cotroceni se va da startul campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”. Evenimentul de lansare va avea loc incepand cu ora 18:00, in zona patinoarului.

Show-ul de debut va fi compus din demonstratii cu masina pe patinoar, in compania celor de la Ice Fusion Freestyle si o tombola cu numeroase premii, printre care se numara ocazia de a lua parte la derapaje controlate, insotit de Vali Porcisteanu.

Campania lansată de Vali Porcișteanu va fi o campanie de tip crowdfunding realizată în premieră pentru motorsportul românesc și nu numai. Astfel, pentru a lua startul în forță în sezonul 2015 – 2016 de raliuri, mașina cu care va concura campionul național a fost împărțită în spații publicitare pătrate, pentru ca orice doritor care vrea să îl susțină, să se poată „lipi” de mașină, cumpărând un pătrat.

unnamed (3)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce părere aveți de lansarea pe patinoar a campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?”

  1. Interesanta ideea! In mijlocul verii, cu masina pe gheata. Vali deja e maestru in condusului pe asfalt, asa ca ii trebuie ceva nou probabil si ideea cu gheata nu poate sa fie decat foarte tare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)