Ce părere aveți de lansarea pe patinoar a campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?

Iată aici o campanie de crowdfunding care se lansează într-un mod simpatic și original. Voi ce credeți despre „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr câștigător al titlului național absolut la raliuri și singurul pilot român recompensat cu un trofeu de referință internațională, Colin McRae Flat Out Trophy.

Joi, pe 11 iunie, in AFI Palace Cotroceni se va da startul campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”. Evenimentul de lansare va avea loc incepand cu ora 18:00, in zona patinoarului.

Show-ul de debut va fi compus din demonstratii cu masina pe patinoar, in compania celor de la Ice Fusion Freestyle si o tombola cu numeroase premii, printre care se numara ocazia de a lua parte la derapaje controlate, insotit de Vali Porcisteanu.

Campania lansată de Vali Porcișteanu va fi o campanie de tip crowdfunding realizată în premieră pentru motorsportul românesc și nu numai. Astfel, pentru a lua startul în forță în sezonul 2015 – 2016 de raliuri, mașina cu care va concura campionul național a fost împărțită în spații publicitare pătrate, pentru ca orice doritor care vrea să îl susțină, să se poată „lipi” de mașină, cumpărând un pătrat.

unnamed (3)

Un comentariu la “Ce părere aveți de lansarea pe patinoar a campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”?

  1. Andrei Chisanovici Răspunde

    Interesanta ideea! In mijlocul verii, cu masina pe gheata. Vali deja e maestru in condusului pe asfalt, asa ca ii trebuie ceva nou probabil si ideea cu gheata nu poate sa fie decat foarte tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: