Urbatlon, o cursă cu obstacole urbană distractivă

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Că bine s-au gândit să o numească cei care au venit, acum un an, cu ideea de a face o cursă cu obstacole pentru locuitorii capitalei –Urbatlon – după cum v-ați dat seama. Zic că s-au gândit bine pentru că știu că înțelegeți perfect conceptul de cursă zilnică printre „obstacolele” orașului: dus copilul la grădi/școală, birou, plimbat câinele, cumpărături și sunt extrem de sigură că lista e lungă și variată, în funcție de persoană.

Urbatlon, deja la a doua ediție – e o cursă cu obstacole, pe care aș descrie-o ca pe un fel de răzbunare pe fuga aia obositoare (și să nu îmi ziceți că nu știți despre ce vorbesc că nu vă cred), de data asta transformată în ceva amuzant și lipsit de încruntări. În plus, este vorba doar de cinci kilometri, așa că să nu vă aud cu „Eu nu sunt antrenat” sau „Nu pot să fac asta”.

Startul in cursa se va da de pe aleea principala din fata intrarii in Arena Nationala, iar participantii vor avea de parcurs traseul trecand prin probele:  Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class Romania, Atlantis la inaltime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj in trafic by Kiss FM, Piramida by BCR si vor incheia cursa cu proba surpriza Happy Moves by Coca-Cola. Provocarea la miscare incepe cu o portiune de alergare si slalom cu viraje stranse, unde se cere rapiditate si abilitate in spiritul eJobs. Urmeaza un labirint unde orientarea in spatiu va fi utila pentru a duce pachetul DPD la destinatie, cu ceva provocari pe parcurs. Apoi, toata lumea va fi energizata cu super probele de fitness puse la cale de specialistii World Class Romania. Odata depasite aceste prime obstacole, concurentii vor trebui sa dea testul agilitate in leganare pe celebrele monkey bars unde vor fi incurajati de membrii echipei Atlantis Fitness &Lifestyle. Toate acestea pregatesc parcurgerea inelului interior al Arenei Nationale cu o tura rapida de scari si multe zambete pentru imortalizarea momentului. Cu energie pozitiva, pus pe distractie si cu multa determinare, elefantul Manole va provoca pe toti sportivii la proba Jump & Fun cu Toortitzi, unde ii asteapta salturi sprintene, cu alte portii de distractie. Urmeaza un serios blocaj in trafic, unde se da examenul de escalare cu ritm in stilul Kiss FM, ca apoi sa continue sesiunea de catarare petru descoperirea misterului Piramidei by BCR. Odata trecute aceste obstacole, concurentii vor deveni protagonistii jocurilor pe calculator din copilarie, care sunt transpuse in realitate la proba Happy Move by Coca-Cola. La final, toti se vor indrepta victoriosi spre Finish unde ii asteapta o baie de spuma racoritoare pentru un adevarat final… spumos!

Evenimentul va avea loc pe data de 20 iunie, la ora 10:00, la Arena Națională din București. În caz că vreți să participați, puteți să vă înscrieți aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)