Definește călătoria ideală și poți câștiga o excursie în Chicago la Olimpiada Călătorilor

Olimpiada Călătorilor,  ajunsă la ediția a doua, se adresează pasionaților de călătorii, mici sau mari, care înscriu pe pagina de Facebook eSKY.ro, o fotografie prin care definesc călătoria ideală. Câștigătorul cel mai votat va primi o excursie în Chicago pentru două persoane. :D

Olimpiada Călătorilor se desfășoară în perioada 1-21 iunie, în două etape. Prima este cea de înscriere, între 1 și 14 iunie, urmată de votare, între 15 și 21 iunie. Înscrierea se realizează simplu și rapid prin definirea călătoriei ideale cu ajutorul unei fotografii din călătoriile fiecărui concurent. Marele olimpic al ediției a doua va fi desemnat în perioada de votare de membrii comunității de călători eSKY.ro. Astfel, fericitul călător care va convinge întreaga comunitate cu fotografia înscrisă își va împlini unul dintre cele mai mari vise: aventura americană.

Pe lângă marele premiu, participanții sunt răsplătiți în fiecare zi cu unul dintre zecile de accesorii complementare călătoriilor: tastaturi pentru tablete, genți de voiaj, gadget-uri, cărți și ochelari de soare.

Marele câștigător va fi anunțat în săptămâna 22-30 iunie 2015.

S-a lansat Olimpiada Călătorilor, ediția a doua

Un comentariu la “Definește călătoria ideală și poți câștiga o excursie în Chicago la Olimpiada Călătorilor

  1. zoltybogata Răspunde

    Acum e momentul prielnic de a vizita ceva :D .Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: