Cine vrea să îl vadă pe Patrick Dempsey pilot de curse în Le Mans?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Singurul serial pe care l-am urmărit vreodată fără să mă plictisesc și fără să mă enerveze că are prea multe sezoane, a fost (și este) Anatomia lui Grey. După cum știți, Patrick Dempsey, a fost o prezență constantă în film (până în acest an), dar habar n-aveam că se ține în paralel de nebunii din acestea, cum ar fi cursele de mașini.

În acest context, țin să vă anunț despre evenimentul Le Mans, pentru pasionații de motorsport, la care participă – cine credeți? – și Patrick Dempsey și a sa echipă Porsche 911 GT3 RSR.

Velocity

Iată detalii ca să înțelegeți despre ce este vorba:

Pasionatii de motorsport pot intra in culisele evenimentului urmarind povestea lui Patrick Dempsey si a echipei sale Porsche 911 GT3 RSR in emisiunea Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey, care va fi difuzata de pe 9 pana pe 12 iunie, in fiecare zi, de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans revine pe Eurosport si Eurosport 2 cu transmisiuni fara egal, care vor prezenta IN DIRECT si IN EXCLUSIVITATE calificarile (10-11 iunie), sesiunea de warm-up (13 iunie) si, integral, cursa (13 – 14 iunie).

Eurosport va transmite timp de 23 de ore IN DIRECT, iar Eurosport 2 va completa spectacolul IN DIRECT, non-stop, in timpul celor doua magazine de 24 de minute, difuzate pe Eurosport.

In plus, fanii pot urmari cele mai recente interviuri, reportaje si analize despre acest eveniment in magazinul 24 de minute de la Le Mans, transmis de la boxe si difuzat in fiecare zi din timpul saptamanii (8 – 14 iunie). Expertii vor fi invitați sa analizeze actiunea intregii saptamani, iar magazinul va oferi detalii despre cei mai renumiti piloți si tehnicienii echipelor favorite.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)