Spune-i #EȘTIEXTRAORDINARĂ cu Activia. Ce părere aveți despre campanie?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am văzut ce idee le-a venit celor de la Activia atunci când au lansat campania „Spune-i #EȘTIEXTRAORDINARĂ în fiecare zi”, m-am gândit imediat să personalizez și eu niște fotografii că sigur vor fi surprinse plăcut cele cărora le voi spune că sunt extraordinare, fix când se așteaptă mai puțin. Și am avut dreptate, pentru că reacțiile au fost pe măsură. :)

Acum, vă invit și pe voi să faceți aceeași trăznaie și să intrați pe activia.ro și să spuneți mamei, prietenei, colegei de birou – oricărei femei din viața voastră – #EȘTIEXTRAORDINARĂ.

Nu e complicat, iar efectul este simpatic tare. :)

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)