Ce este Caravana Dunării și ce caută mâine în Parcul Herăstrău din București

În primul rând, trebuie să menționez că mâine este Ziua Modială a Mediului, iar Caravana Dunării este o inițiativă a WWF (World Wide Fund for Nature),  susținută de Fundatia Coca-Cola cu un grant de 4,4 milioane de dolari, în cadrul programului „Împreuna pentru Dunare”. 

Caravana Dunării își propune să atragă atenția asupra amenințărilor cu care se confruntă vietățile care depind de fluviu, dar și ce este de făcut pentru aceastea.

Așa că mâine,  5 iunie 2015, incepand cu ora 11.00, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre Pavilion H, sunteți așteptați de voluntarii WWF cu jocuri de cultură inedite despre Dunăre, dar și cu o mini-expoziție foto.

Grafic _Impreuna pentru Dunare-page-001

 

Caravana Dunarii va ramane in Bucuresti in zilele de 5, respectiv 6 iunie, apoi isi va continua traseul catre Constanta (9 iunie), Tulcea (11 iunie) si Mahmudia (12 iunie).

Grantul oferit de Fundatia Coca-Cola contribuie la derularea cu succes a programului „Impreuna pentru Dunare”pentru urmatorii sapte ani, timp in care WWF si Compania Coca-Cola vor colabora cu autoritatile locale si cu organizatiile din tarile strabatute de fluviul Dunarea: Austria, Ungaria, Croatia, Serbia, Bulgaria si Romania.

Un comentariu la “Ce este Caravana Dunării și ce caută mâine în Parcul Herăstrău din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: