Mâine se lansează o carte pentru iubitorii de cai. Să nu spuneți că nu v-am zis!

Voi știați că în momentul de față nu există, oficial, nicio carte despre cursele de cai, scrisă în română? Nici eu nu știam, dar pentru că am avut norocul să aflu, țin să vă anunț că de mâine această chestiune nu va mai fi valabilă. :D

Adicătelea, se lansează prima carte despre curse de cai – „Antrenamentul cailor de cursă” – scrisă de un român, în persoana lui Ovidiu Cristian Vâjialăiubitor al cailor și profesionist în acest domeniu:

Cartea sa este adresată iubitorilor sportului ecvestru în general Şi în special celor pasionaţi de lumea curselor de cai, iar momentul lansării acesteia nu este unul întâmplător ales. Astfel, în contextul reconstruirii hipodromului de la Ploieşti şi relansării în viitorul apropiat a curselor de cai în România, cartea lui Ovidiu Cristian Vâjială apare la momentul oportun. În ea pot găsi câte un sfat util, o idee bună sau o vorbă de duh toţi cei care simt că „Vântul Raiului suflă printre urechile calului”, fie aceştia proprietari şi crescători de cai sau profesionişti ai hipodromului precum antrenori, jochei ori potcovari.

Evenimentul va avea loc joi, 4 iunie, la orele 17:30, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

afis final-tipar

Post Scriptum:

Cu ocazia evenimentului, în foaierul Sălii Victor Ion Popescu din cadrul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, va fi organizată şi expoziţia (cu vânzare) de artă fotografică „Equilibrium”, realizată de artistul foto Bogdan Petru în colaborare cu Ovidiu Văjială.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Mâine se lansează o carte pentru iubitorii de cai. Să nu spuneți că nu v-am zis!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)