Virgil Ianțu în concert simfonic

Am dat un mic research și am văzut că Virgil Ianțu nu s-a lăsat deloc de muzică. Zic așa pentru că asta era impresia mea, din moment ce nu prea are parte de promovare intensă, iar eu, cel puțin, mi-l amintesc numai din grupul vocal The Fifties .

Oricum, apreciez că și-a continuat cariera muzicală, chiar dacă nu sub lumina reflectoarelor, și vă informez cu bucurie că va concerta luna viitoare în București, Piața George Enescu, în cadrul celei de-a X-a ediții a Bucharest Music Film Festival.

Vizual Eveniment

 

În felul acesta, Virgil Ianțu își pune în scenă proiectul personal „Ieri și azi”, lansat în urmă cu un an:

„Ieri și azi” este un album plin de armonie și căldură. Muzica aleasă, interpretarea ei și Big bandul oferă un sound elegant și rafinat. Iar atunci când la acest context adaugi instrumente cu corzi, ele nu fac altceva decât să îmbrace și să îmbogătească armonia, bucurându-ne și pe noi, cei de pe scenă, dorind ca acest sentiment să-l transmitem mai departe celor din public. Pe 19 iunie vă aștept să ne bucurăm împreună de muzica românească, live, interpretată în premieră în această formulă cu totul specială declară Virgil Ianțu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)