Dacă ai un magazin PROFI lângă tine, să știi că e deschis non-stop în noaptea cu TVA mai mic

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum în titlu (scurt prin definiție, desigur) nu îmi încăpea mai multă informație, am preferat să dau, după cum puteție vedea, elementele esențiale ale știrii pe care o puteți găsi, în integraliatea sa, colea mai jos.

Ce ar trebui să rețineți, din punctul meu de vedere, ar fi așa: în caz că nu știi deja că ai un magazin PROFI pe lângă tine, uită-te la lista magazinelor PROFI și apoi citește știrea de mai jos:

PROFI a anunțat că va fi primul comerciant care reduce preţurile la raft, odată cu reducerea TVA-ului de la 24% la 9% pentru toate categoriile de produse alimentare și băuturi non-alcoolice, consumatorii putând găsi preţurile de la raft deja modificate înca din noaptea de 31 mai spre 1 iunie, când cele 300 de magazine PROFI vor funcţiona NON-STOP.

Pe lângă cele 19 magazine ce funcţionează non-stop permanent, toate celelalte vor funcţiona non-stop dar doar pentru duminică noaptea, după care vor reveni la programul normal.

Aşadar, clienţii PROFI pot verifica reducerea preţurilor la produse alimentare şi băuturi non-alcoolice direct în magazine, în noaptea premergătoare intrării oficial în vigoare a reducerii TVA-ului la 9%.

Cu ceva mai mult de o lună înainte de anunțata reducere oficială a TVA-ului la alimente, PROFI a redus TVA-ul la o largă gamă de produse, fiind primul lanț de magazine la care se poate observa o scădere de prețuri. Cumpărătorii au putut găsi cu uşurinţă aceste produse, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

“Am luat această măsură excepțională încă din ultima zi a lui aprilie deoarece suntem convinși că scăderea prețurilor rezultată din reducerea TVA este o decizie cât se poate de bună pentru comerț, o decizie care nu doar că le va permite oamenilor să cumpere produse de mai bună calitate, dar va și spori vânzările în general. În cazul ăsta, nimic nu ne împiedică să o oferim la rândul nostru încă de pe acum”, a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor PROFI.

Cu 300 de magazine şi peste 7.400 de angajaţi, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică, în 138 de localități din 40 de județe. Magazinele PROFI au o gama de peste 5.000 de produse.

profi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dacă ai un magazin PROFI lângă tine, să știi că e deschis non-stop în noaptea cu TVA mai mic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)