Am o boxulică personalizată cu care să ascult noul site RFI România :D

RFI România este în top 3 posturi de radio pe care le ascult. Doar că ascult radio când sunt în mașină sau când mă mai plimb prin oraș cu căștile. De regulă, RFI intră instant la mine dimineața (la mine asta înseamnă între 7 și 8 :D), căci au o foarte bună trecere în revistă a știrilor și niște analize ca lumea făcute. Bref, Like :D

RFI România are un nou site. Un salt imens față de vechiul site! Dar lasă cum arată (nu că nu ar fi important, desigur), noul player, cu care puteți asculta live postul, este din alt film, ca să zic așa. Vă recomand să faceți niște teste, ca să înțelegeți ce zic.

Încă ceva: o foarte interesantă selecție muzicală puteți asculta pe RFI România. Multă muzică franceză, firește, dar bine aleasă. Dar și românească și, cum ar veni, internațională. Dar cu care nu te faci de nici o culoare de telecomandă dacă, din întâmplare, cineva ar vrea să asculte ce asculți tu, dacă înțelegeți ce vreau să zic :))

În contextul relansării siteului, cei de la RFI România (mulțam, Pietricel!) mi-au făcut o mică, dar spectaculoasă surpriză, după cum puteți vedea în poza de mai jos: o boxulică mică și sprințară :D

IMG_0765

2 comentarii la “Am o boxulică personalizată cu care să ascult noul site RFI România :D

  1. pietricel Răspunde

    sa ne asculti cu spor! multumiri, maestro!

  2. Natural Răspunde

    Eu ascult RFI si-n masina si online. Iar Carte la RFI este rubrica preferata de pe site :) A propos de muzica, la RFI am ascultat prima data Les Yeux D’la Tete :) Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: