LEGO® Ninjago caută ninja iscusiți pentru misiunile din Mall Promenada

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe 30 și 31 mai, în intervalul orar 12:00 – 20:00 la Mall Promenada, copiii sunt invitați la un eveniment de construcție simpatic tare:

LEGO® Ninjago îi provoacă pe copii să demonstreze că sunt adevărați ninja, terminând cu succes cele 6 misiuni. Din oră în oră, cei mai iscusiți primesc premii speciale, iar, la final, toți participanții sunt răsplătiți pentru eforturile lor.

MISIUNEA 1: SPIONAJUL – Copiii vor trebui să identifice diferențele dintre două modele construite din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 2: ECHILIBRUL – Participanții își vor demonstra echilibrul mergând pe drumul îngust construit din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 3: ISTEȚIMEA – Cei mici vor trebui să-și arate cunoștințele, răspunzând corect la întrebările dintr-un chestionar.

MISIUNEA 4: SPIRITUL DE ECHIPĂ – Această calitate va fi pusă la încercare într-un labirint din care numai colaborarea cu coechipierii îi va putea ajuta pe copii să găsească ieșirea.

MISIUNEA 5: CONSTRUCȚIA – Participanții vor cere o misiune de construcție pe care o vor duce la capăt cu ajutorul cărămizilor LEGO®.

MISIUNEA 6: AJUTORUL – Ultima probă ce demonstrează calitățile de ninja ale micuților îi va reuni pe toți participanții. Aceștia vor construi, împreună, o superfigurină LEGO® ninja, înaltă de 2m.

image001

Sună distractiv, zic eu. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)