Dragilor, v-o prezint pe Bianca Ceică, ajutorul meu de blog :D

Să vă povestesc, pe scurt, cum m-am ”pricopsit” cu Bianca Ceică pe acest blog :)) În urmă cu ceva vreme am lansat oferta de internship pentru Kooperativa 2.0. Bianca a fost pe lista scurtă (foarte scurtă, chiar…) de oameni selectați pentru perioada de testare, cum ar veni. La câteva zile după ce a început să bobineze pe proiectele noastre, am simțit că are feng shuiul potrivit pentru a mă ajuta pe blog. Așa că, după o scurtă consfătuire cu Vlad Dulea și cu Cristi Florea, am decis ca Bianca să își încerce mâna pe cristianchinabirta.ro.

Surpriză! Hai să v-o zic altfel: după ce i-am citit primele materiale, am avut o senzație de aia ciudată, de am zis că io le-am scris, dar am uitat… :)) Am mai lăsat-o un pic să vedem dacă îi place, dacă se simte ok și dacă îi pare că putem merge înainte așa, iar zilele trecute am bătut palma: a acceptat oferta de ajutor de blog permanent, cum ar veni, acilea la mine!

Așa că, dragilor, o să vedeți din ce în ce mai multe materiale semnate de Bianca Ceică. Pentru că stimabila bobinează fin și prestează amplu. Ceea ce vă doresc și vouă :D

PS În poză mă vedeți în echipamentul de biciclist, căci, firește, m-am apucat de Bike2Work. Bașca faptul că sunt în juriul campaniei cu bloggeri ”Săptămâna bloggerului biciclist”, în care chiar vă recomand să intrați, pentru că avem niște premii faine (așa, ca idee, echipa câștigătoare o să primească 300 E).

bianca

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Dragilor, v-o prezint pe Bianca Ceică, ajutorul meu de blog :D”

  1. Să-ți spun un secret: la exercițiile în care-i puneam pe studenți să imite stilurile bloggerilor români, la tine o nimereau cel mai bine, pentru că ai un stil al scriiturii foarte apropiat de stilul lor de viață. În schimb, la Manafu se cam împotmoleau…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)