Concursul Innovation Labs și-a ales câștigătorii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă mai amintiți când vă povesteam despre Innovation Labs și proiectele promițătoare la care se lucra atunci? Ei bine, a venit momentul să se premieze cele mai faine idei, iar ele sunt, după cum urmează:

Locul I și titlul de „Best Business” pentru „Vitabox”:

aplicația pentru pasionații de fitness ce propune planuri de suplimentare nutrițională în funcție de obiceiurile de antrenament ale fiecărui utilizator.

Locul II și premiul „Best Product” pentru „Eskimo”:

Eskimo este genunchiera smart care îi ajută pe schiori să prevină din timp accidente sau mișcări potențial periculoase în timpul coborârilor, ajutându-i să își corecteze poziția, prin intermediul unei aplicații de smartphone. Produsul a dovedit capacitatea de a rezolva o problemă reală și neadresată pe piața de echipamente și gadget-uri sportive până în prezent.

Locul III și „Best Pitch” pentru „Coinfetti”:

 soluția de convertire automată din bitcoins (monede virtuale) în monedă fizică, instant, pe cardul de debit al utilizatorului.

Evident, felicit cu drag câștigătorii!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)