„Un etaj mai jos”, în regia lui Radu Muntean, favorit în clasamentul FIPRESCI de la Cannes

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cel mai nou film a lui Radu Muntean, „Un etaj mai jos” a avut premiera mondială pe 14 mai la Festivalul de Film de la Cannes (secțiunea Un Certain Regard) și deja este preferatul FIPRESCI – Federația Internațională a Criticilor de Film).

Juriul Criticilor FIPRESCI acorda anual trei premii, pentru cate un film din fiecare sectiune internationala – Competitie, Un Certain Regard si Quinzaine des Realisateurs. Criticii de film sunt invitati sa acorde filmelor din cele trei sectiuni mentionate mai sus de la 1 la 5 stele, 5 stele urmand sa fie acordate celui mai bun film.

Filmul a primit laude și de la presa internațională, dintre care menționez câteva publicații: Variety, Screen International, The Hollywood Reporter. Postif și Le Figaro.

Cât despre Radu Muntean, pentru aceia dintre voi care îndrăznesc să nu îi asocieze numele cu un film, trebuie să menționez că a regizat în 2010 „Marți, după Crăciun”. :D

poster_UEMJ_EN 50x70_02

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “„Un etaj mai jos”, în regia lui Radu Muntean, favorit în clasamentul FIPRESCI de la Cannes”

  1. Pingback: „Un etaj mai jos”, în cinematografe din 18 septembrie - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)