În atenția părinților! – proiecte pentru copiii de toate vârstele

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragi părinți,

Am descoperit o serie de activități și proiecte în care vă puteți implica prichindeii sau îi puteți anunța pe cei mai mari să se implice singuri, dacă vor, evident.:D

Primul eveniment de care vă spun este Academia de Joacă, care își deschide porțile pe data de 1 iunie:

PrintAl doilea proiect de care este bine să aflați se numește Caravana Stomatologica „Vorbeste in gura mare si zambeste” , lansat de Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov si Fundatia Vodafone Romania

Proiectul  își propune să asigure accesul la servicii minime stomatologice, timp de 6 luni, pentru peste 2.000 de copii din 20 de localități din județul Brasov, copii care provin din familii defavorizate.

CaravanaPrejmer_APCBrasov_Vorbesteinguramaresi zambesteDe asemnea,

Asociația ACCEPT lansează proiectul „E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!”, prin care va documenta atât situațiile de risc și de discriminare ce afectează tinerii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și trans) încadrați în învățământul liceal, cât și atitudinile corpului didactic și nedidactic față de tinerii LGBT.

„Problemele din educație cu care se confrunta elevii LGBT sunt numeroase: tinerii se tem să fie vizibili și să vorbească deschis despre identitatea lor din cauza prejudecăților și a lipsei de informare a cadrelor didactice asupra comunității LGBT. Situațiile de discriminare, de bullying sau hărțuire, sunt cu atât mai grave pentru tineri gay și trans sau cei percepuți ca atare,” a declarat Florin Buhuceanu, directorul Asociației ACCEPT.

Nu în ultimul rând,

Grupul educational Butterfly susține educația copiilor din centrele de plasament printr-un program de training si consiliere a voluntarilor înscriși în programul Ajungem Mari, “Dă-ți pasiunea mai departe!”

Prin proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe!” voluntarii sustin, in functie de pasiunile lor, cursuri interactive (romana, matematica, engleza, informatica, educatie pentru sanatate) sau ateliere creative (muzica, dans, teatru, fotografie, cinematografie) in echipe de cate 2, saptamanal, timp de doua ore pentru grupe formate din 6-12 copii.

unnamed

Eu atât am avut de zis, acum a venit rândul vostru și al copiilor să decideți. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)