Cine sunt adevăratele superstaruri ale covorului roșu

Dragilor, m-am tot gândit să vă povestesc despre superstarurile care nu apar zilnic la tv și despre care e posibil să nu știți foarte multe. Așa mi-a venit ideea să creionez portretul lui/ei, în linii mari,  ca să înțelegeți măcar puțin despre ce este vorba.

Profilul adevăratului superstar:

Locuiește la Institutul Oncologic Bucureşti sau Institutul Clinic Fundeni, iar în fiecare zi își dă toată silința să câștige lupta cu viața. E mic și nu și-a ales reflectoarele, dar se bucură de clipe mai bine decât toate superstarurile din lumea asta.

Și pentru că superstarul sus-numit este – ați ghicit – copil, trebuie neapărat să vă povestesc ce va face de 1 iunie și cum puteți să îl ajutați să se bucure de ziua dedicată lui:

Asociația Zi cu Fapte Bune va întinde covorul roșu pentru micuțele superstaruri din Institutul Oncologic Bucureşti şi Institutul Clinic Fundeni pentru o paradă a modei la care vor fi spectatori, în rândul din față, părinții celor mici. Parada se va încheia cu surprize pentru participanții la fashion show. :)

foto

Pentru a face acest eveniment posibil, pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor bolnavi de cancer, avem nevoie de ajutorul vostru sub formă de donaţii.

Ajutaţi-ne să lansăm o colecţie vestimentară inedită, ajutaţi-ne să ajutăm peste 100 de copii să fie superstaruri şi să strălucească în această zi specială.

Donaţiile se pot face în contul Asociatiei Spitale Curate: RO46RZBR0000060016949927 LEI – deschis la Raiffeisen Bank.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cine sunt adevăratele superstaruri ale covorului roșu”

  1. Pingback: Hai să ajutăm la organizarea unei petreceri faine de Halloween. Va fi cu supereroi adevărați :) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)