21.07.2017

Cine sunt adevăratele superstaruri ale covorului roșu

Dragilor, m-am tot gândit să vă povestesc despre superstarurile care nu apar zilnic la tv și despre care e posibil să nu știți foarte multe. Așa mi-a venit ideea să creionez portretul lui/ei, în linii mari,  ca să înțelegeți măcar puțin despre ce este vorba.

Profilul adevăratului superstar:

Locuiește la Institutul Oncologic Bucureşti sau Institutul Clinic Fundeni, iar în fiecare zi își dă toată silința să câștige lupta cu viața. E mic și nu și-a ales reflectoarele, dar se bucură de clipe mai bine decât toate superstarurile din lumea asta.

Și pentru că superstarul sus-numit este – ați ghicit – copil, trebuie neapărat să vă povestesc ce va face de 1 iunie și cum puteți să îl ajutați să se bucure de ziua dedicată lui:

Asociația Zi cu Fapte Bune va întinde covorul roșu pentru micuțele superstaruri din Institutul Oncologic Bucureşti şi Institutul Clinic Fundeni pentru o paradă a modei la care vor fi spectatori, în rândul din față, părinții celor mici. Parada se va încheia cu surprize pentru participanții la fashion show. :)

foto

Pentru a face acest eveniment posibil, pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor bolnavi de cancer, avem nevoie de ajutorul vostru sub formă de donaţii.

Ajutaţi-ne să lansăm o colecţie vestimentară inedită, ajutaţi-ne să ajutăm peste 100 de copii să fie superstaruri şi să strălucească în această zi specială.

Donaţiile se pot face în contul Asociatiei Spitale Curate: RO46RZBR0000060016949927 LEI – deschis la Raiffeisen Bank.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Test drive cu Renault Zoe. Plus considerații personale despre scopul și durata mașinilor electrice

Legat de Uber, eu sunt ca Pristanda: Legal, nelegal, folosiți-l!

Un comentariu

  1. vineri, 23 octombrie 2015, 12:55

    […] Asociația Spitale Curate am mai scris acum ceva vreme, atunci când organizau o prezentare de modă pentru micuții  oameni mari de […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *