Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dragilor, haideți să luptăm pentru încă o zi liberă!

Later edit: Florin Dumitrescu, juratul pretentios si charismatic din cooking show-ul Hell’s Kitchen, este noul Ambasador Onorific al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania și susține petiția pentru declararea zilei de 15 mai liberă. 

 

Știați că în Lituania numărul zilelor libere este de 41? Nici francezii și finlandezii nu stau mai prost la acest capitol și au 40 de zile în care nu muncesc, în timp ce austriecii se laudă și ei că se odihnesc 38 de zile într-un an.

Noi, românii, nu putem spune același lucru, iar cu 31 de zile libere, aș sublinia că stăm modest în privința odihnei, dacă mă pot exprima așa. :))

Acum să nu îmi spuneți că nu vreți încă o zi liberă că nu vă merge cu mine! :))

Iar dacă vă întrebați ce zi este „candidata” la calitatea de „liberă”, vă zic imediat:

Data de 15 mai a fost declarata Ziua Internationala a Familiei de catre Adunarea Generala a ONU, pe 20 septembrie 1993, in baza Rezolutiei 47/237, iar SOS Satele Copiilor isi doreste ca prin petitia lansata sa faca apel la parinti pentru a dedica timp si rabdare copiilor, indiferent de dificultatile pe care le intampina.

Prin urmare, nu uitați să semnați petiția aici.

Și apropo de SOS Satele Copiilor, trebuie  să vă arăt cum au sărbătorit ei data de 15 mai în SOS Satul Copiilor București:

5 comentarii la “Dragilor, haideți să luptăm pentru încă o zi liberă!

  1. Teodora Reply

    Am semnat. Mă vor distra comentariile unora care vor spune “puturoșii ăștia ar ce orice numai sa nu lucreze” :))

  2. Ioana Reply

    Dacă 15 mai pică joia, se poate să cerem liber și vineri? pentru o minivacanță :)

  3. Kathy Reply

    Stiai ca in UK indiferent cand pica o zi d-asta nationala/sarbatoare li se da liber lunea? Indiferent de pica miercurea sau sambata, ei primesc lunea liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.