Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum credeți că ajută Nestlé organizația SOS Satele Copiilor?

De Ziua Internațională a Familiei – care, apropos, este pe data de 15 mai – Nestlé sprijină organizația SOS Satele Copiilor.

Cum? Donează 2% din valoarea cumpărăturilor tale în magazinele Cora din luna mai către organizația despre care tocmai v-am spus.

”Nestlé prețuiește și celebrează familia. Prin această initiațivă ne dorim să venim în sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor România, contribuind la dezvoltarea armonioasă a acestora. De asemenea, pentru că am vrut să ne implicăm și mai mult de atât, o echipă formată din angajații Nestle România s-a oferit voluntar să construiască un loc de joacă special pentru ei, care să le aducă multe momente de bucurie”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle România.

Nestle Romania

P. S. Legat de Ziua Familiei, ar trebui să știți că există o petiție care propune ca data de 15 mai să fie declarată zi liberă legal. Zic și eu așa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.