Cum m-au convins cei de la Baby Care Sibiu să scriu despre SemiMaraton Sibiu

Am aflat despre SemiMaraton Sibiu de la inimoasa Livia Ognean, de la Baby Care Sibiu. Cu care m-am cunoscut când am fost la TVR la Gala Aniversară Salvați Copiii. Am rugat-o atunci să îmi trimită pe mail mai multe detalii despre ce fac ei cu asociația. Pentru că, din ce mi-a spus, am simțit nevoia să îi felicit și, ca un minim gest de apreciere, să scriu pe blog despre ei.

Asociația s-a înființat în 2006, la inițiativa medicilor și asistentelor de la secția de neonatologie de la Spitalul din Sibiu. ”Din 2013 am început să facem mai multe, proiecte mai mici, apoi mai mari”, îmi spune Livia. ”De exemplu, este al treilea an în care participăm la semimaratonul Sibiului. Prima dată am reuşit să cumpărăm circuite de respiraţie care au fost salvatoare pentru 20 de copii şi banii adunaţi în plus au completat suma necesară achiziţionării unui ecograf. În 2014, ne-am unit forţele cu alte 2 asociaţii din Sibiu – Mâini Unite, o asociaţie a mamelor şi E.M.M.A. Sibiu -, am alergat din nou şi am cumpărat un incubator şi un pulsoximetru. Anul acesta, împreună cu cele 2 asociaţii, alergăm din nou. Şi dorim, evident, şi mai mult, adică un monitor de oxigenare cerebrală”, a mai precizat ea.

Tot respectul pentru ce fac oamenii aceștia, tot respectul! Dacă vă place și dacă simțiți că puteți ajuta, vă rog să donați pentru cei de la Baby Care Sibiu. Și să îi ajutați. Pentru că, astfel, oferiți o șansă la viață unor copii. Ceea ce este enorm, oameni buni, este enorm!

baby care sibiu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)