AdePlast Family Pack pentru finala Cupei Ligii: cumperi două bilete la preț de unu

Unii dintre voi știu că miercuri, 20 mai, de la 20.00, pe Arena Națională, are loc finala Cupei Ligii AdePlast la fotbal între Steaua București și Pandurii Târgu Jiu. Eh, dacă nu știați, aflați acum :))

Bilete AdeplastȘi, pentru că sponsorul competiției vrea să încurajeze suporterii să meargă mai pe sistem de familie la meci, cum ar veni, a lansat o ofertă simpatică: adică AdePlast Family Pack, care înseamnă că poți cumpăra două bilete la preț de unul singur. Doar că biletul al doilea trebuie să fie, după caz, pentru iubită, soție sau copil, adică nu pentru vecinul de la 2 :))

Mai ales că ni se promite cam cel mai mare show pirotehnic și de lasere de pe Arena Națională ever, așa ca să știți vă zic.

Pentru cei care oricum vreți să mergeți la meci, io zic așa: dacă tot vreți să mergeți la meci, profitați de ofertă și mergeți cu doamna sau cu domnnișoara sau cu copilul, între noi fie vorba o să ”marcați” niște goluri în relația personală, ca să zic așa :D

Pentru cei care nu v-ați gândit până acum să mergeți la meci, io zic așa: de ce nu? :D

Pentru cei care nu aveți treabă cu fotbalul, io zic așa: dacă nu ați ajuns până acum pe Arena Națională, puteți face cu această ocazie o plimbare în doi. Pentru că frumosul stadion trebuie văzut în fierbere, la lucru.

În esență, AdePlast Family Pack înseamnă cam așa: la bani de un bilet primești două bilete, o experiență de familie, o finală de Cupă și un mega-show de lasere. Capisci? :D

20150511114608banner_meci_cupa_ligii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “AdePlast Family Pack pentru finala Cupei Ligii: cumperi două bilete la preț de unu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)