Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

AdePlast Family Pack pentru finala Cupei Ligii: cumperi două bilete la preț de unu

Unii dintre voi știu că miercuri, 20 mai, de la 20.00, pe Arena Națională, are loc finala Cupei Ligii AdePlast la fotbal între Steaua București și Pandurii Târgu Jiu. Eh, dacă nu știați, aflați acum :))

Bilete AdeplastȘi, pentru că sponsorul competiției vrea să încurajeze suporterii să meargă mai pe sistem de familie la meci, cum ar veni, a lansat o ofertă simpatică: adică AdePlast Family Pack, care înseamnă că poți cumpăra două bilete la preț de unul singur. Doar că biletul al doilea trebuie să fie, după caz, pentru iubită, soție sau copil, adică nu pentru vecinul de la 2 :))

Mai ales că ni se promite cam cel mai mare show pirotehnic și de lasere de pe Arena Națională ever, așa ca să știți vă zic.

Pentru cei care oricum vreți să mergeți la meci, io zic așa: dacă tot vreți să mergeți la meci, profitați de ofertă și mergeți cu doamna sau cu domnnișoara sau cu copilul, între noi fie vorba o să ”marcați” niște goluri în relația personală, ca să zic așa :D

Pentru cei care nu v-ați gândit până acum să mergeți la meci, io zic așa: de ce nu? :D

Pentru cei care nu aveți treabă cu fotbalul, io zic așa: dacă nu ați ajuns până acum pe Arena Națională, puteți face cu această ocazie o plimbare în doi. Pentru că frumosul stadion trebuie văzut în fierbere, la lucru.

În esență, AdePlast Family Pack înseamnă cam așa: la bani de un bilet primești două bilete, o experiență de familie, o finală de Cupă și un mega-show de lasere. Capisci? :D

20150511114608banner_meci_cupa_ligii

2 comentarii la “AdePlast Family Pack pentru finala Cupei Ligii: cumperi două bilete la preț de unu

  1. Anita Petronel Reply

    Fratilor steaua anul asta nu cred ca ia campionatul, a vandut cei mai buni jucator si cred ca o da rau in bara, pacat.

  2. Ana Taras Reply

    Steaua anul asta e de tot rasul, ar fi putut castiga tot, dar nu cred ca o sa castige mare lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.