La mulți ani, Academia de Creativitate!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am acceptat cu drag să fiu unul din ambasadorii campaniei ”Dezvoltarea creativității contează!” a celor de la Academia de Creativitate, care aniversează doi ani de la înființare. Pentru că sunt unul dintre cei care cred cu sfințenie în principiul că doar atunci când începi să imaginezi lucruri acestea pot să și devină realitate. Căci imaginația este fundamentul creativității, după umila mea părerea. Iar creativitatea este înnobilarea majestică a imaginației.

Sigur, dacă nu pui osul la orice faci, oricât de creativ ai fi, se cheamă că ai avut o idee genială, care rămâne aproape vie, prin neprezentare în lumea reală :)

Cei de la Academia de Creativitate mi-au cerut și un fel de declarație, pe care, după cum puteți vedea, au pus-o frumos în chenar, drept pentru care mă mândresc la modul corespunzător cu ea :D

cristian-china-birta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)