Se lansează un nou sport în România. Padbol se intitulează

Asta este chiar o știre. Căci, nu-i așa, de câte ori ai, ca blogger sau ca jurnalist, ocazia să anunți că se lansează un nou sport în România :)) Se numește padbol. O să avem și o federație, cu Adrian neaga, fostul jucător, ca vârf împins, cum ar veni. Este un fel de tenis cu piciorul, destul de popular la noi, doar că e cu reguli diferite și cu un teren diferit.

Marea lansare nationala va avea loc luni, 18 mai, ora 19:00, in sala de festivitati a Liceului SEB din sectorul 1, zona Romexpo. La eveniment, terenul de padbol va putea fi vazut in premiera in Romania, iar Adrian Neaga si o parte dintre fostii sai colegi de la Steaua vor juca un meci demonstrativ. Multe personalitati din sportul romanesc vor lua parte la lansare, iar padbolul va putea fi incercat de cei prezenti la eveniment.

Padbolul a aparut in Argentina in 2008, se seamana foarte mult cu fotbalul-tenis, dar este mult mai spectaculos, datorita regulilor si peretilor de sticla, care trimit mingea inapoi si aduc mult dinamism jocului. Fosti sau actuali fotbalisti il joaca deja; printre ei: Michael Laudrup, Stefano Fiore si Bernardo Corradi. De asemenea, alte glorii ale fotbalului mondial au devenit deja ambasadori Padbol in tarile lor – campionul mondial Denilson e ambasadorul sportului in Brazilia.

Padbol(5)

 

Un comentariu la “Se lansează un nou sport în România. Padbol se intitulează

  1. CHINA 52 Răspunde

    PADBOL ??? ,asta este renumitul TROZBAL si cred ca asta nu inseamna un nou stort ci un sport foarte jucat la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: