Se lansează un nou sport în România. Padbol se intitulează

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asta este chiar o știre. Căci, nu-i așa, de câte ori ai, ca blogger sau ca jurnalist, ocazia să anunți că se lansează un nou sport în România :)) Se numește padbol. O să avem și o federație, cu Adrian neaga, fostul jucător, ca vârf împins, cum ar veni. Este un fel de tenis cu piciorul, destul de popular la noi, doar că e cu reguli diferite și cu un teren diferit.

Marea lansare nationala va avea loc luni, 18 mai, ora 19:00, in sala de festivitati a Liceului SEB din sectorul 1, zona Romexpo. La eveniment, terenul de padbol va putea fi vazut in premiera in Romania, iar Adrian Neaga si o parte dintre fostii sai colegi de la Steaua vor juca un meci demonstrativ. Multe personalitati din sportul romanesc vor lua parte la lansare, iar padbolul va putea fi incercat de cei prezenti la eveniment.

Padbolul a aparut in Argentina in 2008, se seamana foarte mult cu fotbalul-tenis, dar este mult mai spectaculos, datorita regulilor si peretilor de sticla, care trimit mingea inapoi si aduc mult dinamism jocului. Fosti sau actuali fotbalisti il joaca deja; printre ei: Michael Laudrup, Stefano Fiore si Bernardo Corradi. De asemenea, alte glorii ale fotbalului mondial au devenit deja ambasadori Padbol in tarile lor – campionul mondial Denilson e ambasadorul sportului in Brazilia.

Padbol(5)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Se lansează un nou sport în România. Padbol se intitulează”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)