Un excelent proiect inițiat de bloggeri: travelselfie.ro

M-am enervat ca lumea când mi-a dat mail Andreea să îmi spună despre travelselfie.ro. Pentru că ar fi trebuit să știu despre asta. Categoric ar fi trebuit să aflu singur, nu să fiu tras de mânecă. Doar că perioada asta, pentru că timpul nu se dilată, nu poți să îl umfli cu pompa, cât ai atâta ai, am sacrificat exact unul din lucrurile care îmi plac foarte mult: să citesc cel puțin o oră pe zi ce fac alți bloggeri. Ca să pot face altele. Care ard mai tare. Cel puțin la nivel teoretic… Dar o să îmi revin eu la vechile obiceiuri, promit!

Până atunci, însă, vă recomand să dați un ochi pe travelselfie.ro. Un proiect foarte mișto, pornit de de Andreea și Lucian. Și care mie îmi place foarte tare ca idee. Adică, pe scurt, oamenii ăștia se duc pe banii lor prin tot felul de destinații faine, obțin dealuri foarte bune în locurile în care merg, după care vin și vă propun niște excursii foarte interesante, la bani mult mai puțini decât ar costa în mod normal.

Spre exemplu, prima expediție de acest gen a fost cea din Capadoccia, în care ”vedeta” a fost Dragoș Asaftei. Episodul 2 se întâmplă tot în Capadoccia, doar că acum invitatul special (#sauceva) este Hoinaru. Mă rog, nu mă prind de nici o culoare ce poți să faci alături de Hoinaru atâtea zile în afară de a-l trolla cu Liverpool și de a combate cu el pe teme de social media, dar voi uitați-vă la restul ofertei (atenție, expiră pe 15 mai și mai sunt doar 7 5 locuri!), nu la aia cu Hoinaru =))

Glumesc, desigur, v-ați prins. Foarte tare ideea asta cu travel selfie.ro, foarte tare!

hot-air-balloon-518018_1280-1280x480

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Un excelent proiect inițiat de bloggeri: travelselfie.ro”

  1. Mi-e greu să cred că o astfel de experiență te lasă fără nici o emoție. Dacă aș avea ocazia să merg, cred că o astfel de experiență m-ar face să văd lumea din jur cu alți ochi și mi-ar arăta că nu strică să cauți frumusețea, chiar și în locurile unde pare să nu (mai) existe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)