Aur pentru țara noastră la Transylvania Horse Show 2015

În weekend s-a desfășurat concursul ecvestru de talie internațională Transylvania Horse Show, iar eu vă transmit cu bucurie că România a ocupat onorabilul loc I în cadrul competiței.

Concurenti si suporteri din 14 tari au participat, in acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania, care s-a desfasurat in satul Prod, la 16 km de Sighisoara. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 4000 de oameni care au venit in inima naturii pentru a se bucura de concurs si pentru a cunoaste mai bine tainele calariei.

Cea de-a cincea editie a Transylvania Horse Show a gazduit trei tipuri de competitii: Concurs Complet International (CCI*), Concurs Complet – categoria Novici si Pre Novici si Concursului International Universitar – Cupa Natiunilor pentru Studenti (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2015), organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

Calin Nemes a castigat medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) la Transylvania Horse Show 2015

Calin Nemes a castigat, cu calul Eros, medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) in cadrul celei de-a cincea ediții a Transylvania Horse Show. Locul doi la categoria CCI 1*, la o diferenta de 27,80 puncte, a fost ocupat de Viorel Bubau cu calul Rustic.  La aceasta disciplina de Proba Completa concurentii profesionisti au avut de parcurs 3 probe: dresaj, obstacole și cross-country. Pentru a fi in clasament, cuplul cal-calaret trebuie sa parcurga integral toate cele 3 probe. Caștigator este declarat cuplul care, dupa cele 3 probe de concurs, a acumulat cele mai puține puncte de penalizare. Conform regulamentului international, un calaret poate participa la acesta disciplina de Concurs Complet cu maxim 3 cai cu condiția sa parcurga integral toate cele 3 probe. Concursul a fost organizat in colaborare cu Federația Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI).

Echipa Romaniei a castigat Cupa Natiunilor pentru Studenti la Concursul International Universitar (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2015)

Aurul a fost castigat, pentru prima data, de echipa Romaniei formata din calaretii Cristian Ceausescu, Raul Ilioi and Bogdan Leonte. Argintul a revenit echipei de studenti din Germania iar bronzul echipei Austriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: