Aur pentru țara noastră la Transylvania Horse Show 2015

În weekend s-a desfășurat concursul ecvestru de talie internațională Transylvania Horse Show, iar eu vă transmit cu bucurie că România a ocupat onorabilul loc I în cadrul competiței.

Concurenti si suporteri din 14 tari au participat, in acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania, care s-a desfasurat in satul Prod, la 16 km de Sighisoara. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 4000 de oameni care au venit in inima naturii pentru a se bucura de concurs si pentru a cunoaste mai bine tainele calariei.

Cea de-a cincea editie a Transylvania Horse Show a gazduit trei tipuri de competitii: Concurs Complet International (CCI*), Concurs Complet – categoria Novici si Pre Novici si Concursului International Universitar – Cupa Natiunilor pentru Studenti (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2015), organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

Calin Nemes a castigat medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) la Transylvania Horse Show 2015

Calin Nemes a castigat, cu calul Eros, medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) in cadrul celei de-a cincea ediții a Transylvania Horse Show. Locul doi la categoria CCI 1*, la o diferenta de 27,80 puncte, a fost ocupat de Viorel Bubau cu calul Rustic.  La aceasta disciplina de Proba Completa concurentii profesionisti au avut de parcurs 3 probe: dresaj, obstacole și cross-country. Pentru a fi in clasament, cuplul cal-calaret trebuie sa parcurga integral toate cele 3 probe. Caștigator este declarat cuplul care, dupa cele 3 probe de concurs, a acumulat cele mai puține puncte de penalizare. Conform regulamentului international, un calaret poate participa la acesta disciplina de Concurs Complet cu maxim 3 cai cu condiția sa parcurga integral toate cele 3 probe. Concursul a fost organizat in colaborare cu Federația Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI).

Echipa Romaniei a castigat Cupa Natiunilor pentru Studenti la Concursul International Universitar (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2015)

Aurul a fost castigat, pentru prima data, de echipa Romaniei formata din calaretii Cristian Ceausescu, Raul Ilioi and Bogdan Leonte. Argintul a revenit echipei de studenti din Germania iar bronzul echipei Austriei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)