Am făcut un mic interviu cu marele Titan the Robot :D

Prima dată am auzit de Titan the Robot (de fapt, l-am văzut direct) când m-am uitat la ceva clip de-al lui Will.i.am. Nu că aș fi mare fan de genul ăsta de muzică, dar fix robotul mi-a sărit în ochi. Și m-am gândit ce chestie tare, cât de orientat a fost cel care s-a gândit să facă așa ceva…

Habar nu aveam, desigur, că voi avea ocazia să îl cunosc pe Titan the Robot. Chiar la noi în România. Venit special să inaugureze Mega Mall, pe 14 mai. Căci, dacă vreți să îl vedeți, ceea ce vă recomand masiv, este o experiență, îl puteți vedea la Mega Mall între 14 și 17 mai. După care va merge în țară: la Brăila Mall între 23 și 24 mai, la City Park Mall Constanța între 28 și 30 mai, la Ploiești Shopping City între 31 mai și 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu între 3 și 4 iunie și își va încheia călătoria în țară la Shopping City Galaţi, unde va fi prezent între 6 și 7 iunie.

IMG_0448L-am întâlnit la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde a făcut o demonstrație care i-a cam coafat pe tinerii prezenți la locul faptei. Eu îl văzusem pe net, dar este cu totul altfel când îl vezi live, chiar te impresionează cât este de dinamic și de versatil în mișcări și cum te face să îți treacă niște fiori pe șira spinării când te fentează că este aproape viu sau ceva… :))

L-am filmat în acțiune și, la finalul reprezentației, m-am dus să fac poză cu el. Părea în somnolență sau ceva. Dar când am ajuns lângă el, a făcut o mișcare, de genul că se uită cu coada ochiului la mine. Cum să vă spun eu… Am vreo 95 de kile și o leacă de bătaie știu, dar vă jur că am tresărit a spaimă când l-am simțit că mă ia în cătare, cum ar veni. Spre amuzamentul celor prezenți, firește :))

Culmea știți care este? Că, deși pare impozant (2,2 m) și foarte terminator, Titan the Robot are fix 47 de kilograme. Dap, 47 de kilograme. Foarte tare :))

Aveți mai jos ce am filmat la eveniment, precum și un film oficial de prezentare a lui Titan the Robot. Dar nu înainte de a vă lăsa să citiți interviul pe care l-am făcut cu el. Prin email. Căci a fost atât de ocupat când ne-am intersectat, încât doar pe email a acceptat să vorbească cu mine :))

Cristian China-Birta: Cu ce ocazie in Romania? Ai auzit ca avem fete, pardon, robotite frumoase sau cum? :D

Titan the Robot: Păi n-ai auzit? Se deschide Mega Mall, cel mai tehnologizat mall din România. Firește că nu puteam rata inaugurarea tocmai eu. Fetele sunt cireașa de pe tort. Sunt doar de o zi în România, dar am văzut până acum 26.755 de doamne și domnișoare, care mi-au oprit răsuflarea… pardon, bateriile. …26.756…

Așa că, doamnelor, dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Mega Mall între 14 și 17 mai. Sunt pregătit să vă surprind.

Robotii ies la bere? Nu de alta, dar te-as scoate intr-o seara sa povestim #cabaietii

Dacă îți vine să crezi, berea îmi face rău, dar îmi place să ies #cabaietii. Și acum că a venit vara, poate strângi gașca într-o seară și stăm la o vorbă pe terasă. Cât timp vă reîncărcați bateriile cu o bere, eu mă reîncarc la o priză 220V.

Daca ar exista balada Miorita pentru roboti, ce personaj ai vrea sa fii?

Personajul principal, bineînțeles, asta sunt oriunde merg și la asta mă pricep cel mai bine. Dar Miorița pentru roboți mi-ar plăcea să fie cu happy end.

Am auzit un zvon ca o sa joci in noul Star Wars… O sa te vedem in cinema la mall?

Eu lucrez doar cu informații exacte, deci nu îți pot confirma zvonul, dar sper să se îndeplinească. După Rihanna și Will.i.am, Star Wars ar fi cel mai mare pas din cariera mea. Până atunci, la Cinema City din Mega Mall vă așteaptă prima sală cu tehnologie 4DX din țară, unde o să simțiti filmele pe pielea voastră.

Titan the Robot – Sochi 2014 Winter Olympics – Rihanna – Big Brother – World Travel from Titan the Robot on Vimeo.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Am făcut un mic interviu cu marele Titan the Robot :D”

  1. Pingback: Ce puteți face și vedea la inaugurarea Mega Mall

  2. Pingback: Constanța va fi vizitată de către un…robot ! | Joie Negru blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.