Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Am tot scris despre Canon în ultima vreme. Pentru că 1. acest brand face lucruri 2. am avut o perioadă lungă în teste un aparat Canon și două obiective, deci am fost foarte atent perioada asta la punctul 1. :)) Ocazie cu care vă reamintesc despre campania Culorile prind viață, în care puteți câștiga o excursie în Europa, biciclete Pegas și alte premii, dați un ochi să vedeți ce și cum.

Astăzi vă informez despre un nou obiectiv lansat pe piață de Canon, după cum puteți vedea mai jos.

Canon lansează EF 50mm f/1.8 STM, un nou obiectiv fix, care permite clienților să surprindă imagini cu subiecte ce ies în evidență, sau să creeze fotografii cu impact printr-un efect reușit de defocusare al fundalului. Succesor al popularului obiectiv EF 50mm f/1.8 II, și un obiectiv secundar ideal pentru cei ce doresc să-și îmbunătățească nivelul fotografic, noul EF 50mm f/1.8 STM este excelent pentru fotografie de portret, fotografie în condiții de iluminare slabă, precum și pentru a adăuga o dimensiune artistică obiectelor și decorurilor de zi cu zi, datorită aperturii maxime largi, f/1.8, și distanței focale de 50mm.

Obiectivul EF 50mm f/1.8 STM beneficiază acum de un design îmbunătățit, de stratul super spectra de la Canon, de o apertură cu 7 lame și de tehnologia STM pentru o focalizare lină și aproape inaudibilă. Compact, ușor și accesibil, obiectivul este o adiție binevenită în trusa oricărui fotograf care își dorește să creeze imagini de impact.

Obiectivul are un design compact și ușor, cântărind doar 160g și intră cu ușurință în orice geantă, adăugând foarte puțin la greutatea totală a trusei utilizatorului. Noul design extern al obiectivului se potrivește deopotrivă cu DSLR-urile Canon EOS pentru începători și de mijloc de gamă, în timp ce noua montură metalică oferă mai multa robustețe conexiunii cu corpul camerei foto. În plus, inelul de focalizare manual al obiectivului oferă libertatea de a controla foarte precis zona de focalizare în fotografii și videoclipuri.

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 50mm f/1.8 STM:

  • Obiectiv excelent pentru portrete
  • Focalizare rapidă și silențioasă
  • Performanță excelentă în condiții de iluminare scăzută
  • Calitate superioară a imaginii
  • Design compact, “ușor de luat oriunde”

Canon EF 50mm f1.8 STM

Un comentariu la “Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.