Vă recomand acest exercițiu de calcul simplu al unor cheltuieli. Ca să vedeți cât de mulți bani dați pe lucruri pe care chiar am putea să nu dăm atâția bani! Că nu știu cum să o zic mai simplu.

Cum am ajuns să scriu brusc despre gadgetway.ro

Vecinul meu George și-a cumpărat de pe gadgetway.ro o boxă portabilă Colia. Aseară, la un pahar de vin și o discuție, am testat-o și chiar m-a surprins cât de bine suna. Mai ales partea de bass, aia chiar era mai mult decât corespunzătoare.

De ce vă spun asta? Pentru că mi-a plăcut modul în care cei de la gadgetway.ro i-au trimis coletul cu boxa: cu o scrisorică scrisă de mână, prin care îi acorda și un mic discount la următoarea achiziție. Chiar simpatic :)

FullSizeRender

4 comentarii la “Cum am ajuns să scriu brusc despre gadgetway.ro

  1. zoltybogata Răspunde

    Am ceva de genu, am primit-o cadou. Mi-ar place una de 10-15 w :D .Multă sănătate

  2. Gadgetway.ro Răspunde

    Ce e si mai simpatic este ca noi stiam ca este vecinul tau, i-am indus gandul de a te invita la vin sa probati boxa (scrisoare are si mesaj subliminal) si am trimis acea scrisoare stiind ca iti va placea tie si vei scrie despre ea :)

    Acum serios, ne dorim sa facem cat mai placuta si umana experienta cumparaturilor online, asta fiind doar unul dintre moduri, scriind tuturor clientilor nostri cate o scrisorica de mana, desi avem si imprimanta. Mai avem si altele.

    Multumim de aprecieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: