Herbalife sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olimpics

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Jocurile Olimpice Speciale se desfășoară în acest an la Los Angeles (25 iulie-2 august), iar Herbalife este partener, așa cum vă raportez mai jos:

Comitetul Organizatoric al Jocurilor Olimpice Speciale 2015 și Herbalife, companie internațională din domeniul nutriției, au anunțat un parteneriat care va contribui la acoperirea nevoilor nutriționale ale celor 7000 de atleți și 3000 de antrenori sosiți din 177 de țări, pe parcursul celor 9 zile petrecute la Los Angeles pentru Jocuri, în perioada 25 iulie – 2 august 2015.

În calitatea sa de Furnizor Oficial, Herbalife îi va susține pe participanții Jocurilor Olimpice Speciale, punând 300.000 de batoane proteice la dispoziția atleților, antrenorilor, organizatorilor, voluntarilor, membrilor  familiilor și invitaților de onoare, în toate zonele unde se vor derula probele sportive și unde se va servi masa. În plus, Centrul de Distribuție Herbalife Los Angeles din Carson va juca rolul de Centru de Acreditare și Distribuire a Uniformelor pentru Comitetul Organizatoric (UDAC), funcționând în același timp și ca un centru de înscriere a voluntarilor.

„Herbalife este o companie internațională care, la fel ca și noi, și-a luat un angajament ferm față de sănătate, diversitate și comunitate“, a declarat Patrick McClenahan, Președinte și CEO al Jocurilor Olimpice Speciale 2015.  „Prin rețeaua sa extinsă de Membri Independenți din 90 de țări, Herbalife va crește nivelul de conștientizare al misiunii noastre, care promovează acceptarea și includerea în comunitate a tuturor.”

Ceremonia de Deschidere a Jocurilor va avea loc la Los Angeles Memorial Coliseum, sâmbătă 25 iulie și va fi putea fi urmărită de publicul telespectator din întreaga lume prin transmisiunile postului TV ESPN. Pentru mai multe informații, accesați www.LA2015.org. Pentru informații despre programul de voluntariat, inclusiv statutul de Fan in the Stands, accesați http://www.LA2015.org/volunteer.

Special_Olympics_Herbalife

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)