Echipa lui Gheorghe Hagi, sponsorizată de Herbalife

Herbalife și-a mărit lista de sportivi susținuți la nivel național și, din data de 22 aprilie 2015, susține și FC Viitorul, echipa antrenată de Gheorghe Hagi.

Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi a declarat: „Suntem onorați de faptul că Herbalife se alătură dorinței noastre de a face performanţă și sperăm ca împreună să obținem rezultate notabile atât pe plan intern, cât și internațional. Realizăm cât de importantă este nutriția pentru un sportiv și ce rol joacă în performanță, astfel încât jucătorii FC Viitorul au integrat deja gama completă H24 în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă şi nutriţia personalizată sunt cruciale.”

Pe lista sportivilor români sponsorizați de Herbalife se află Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei.

Un comentariu la “Echipa lui Gheorghe Hagi, sponsorizată de Herbalife

  1. Iulia Muntean Răspunde

    Desigur! Campionii mereu se asociaza cu…campioni. :) Cristian, daca vrei, in perioada asta poti sa vezi si cum stai cu compozitia corporala, in cadrul Centrelor Wellness, in mod gratuit. O sa ai material pt un nou articol pe tema asta! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: