Fii de partea echipei Hope la Bucharest Half Maraton

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când v-am zis despre Hope Pizza, ați aflat și câte ceva despre Hope and Homes For Children România.

Ce trebuie să adaug acum, este că această organizație ajută copiii din orfelinate să simtă că trăiesc într-un mediu familial, prin ateliere creative și activități speciale. Și nu se rezumă la atât.

11102698_812802198804217_410955974257916228_n

Vă spun și despre Bucharest Half Maraton pentru că stimabilii (și foarte dragi mie) Mihaela Ivan și Adrian Hădean aleargă pentru a susține copiii fără părinți din România. În afară de cei doi participanți, care fac parte din frumoasa familie a blogosferei, Team Hope a adunat deja alți susținători pentru data de 17 mai, când va avea loc evenimentul.

Dacă nu te consideri prea sportiv din fire, e bine de știut că poți să contribui și tu la susținerea echipei Hope prin donații sau promovarea evenimentului.

Acestea fiind zise, Go Team Hope și să ne vedem cu bine la linia de finish! Și vedeți că pe blogul stimabiilor de la Zelist găsiți o listă cu alte inițiative și alți oameni inimoși, așa că vă invit să dați un ochi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)