Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Fii de partea echipei Hope la Bucharest Half Maraton

Când v-am zis despre Hope Pizza, ați aflat și câte ceva despre Hope and Homes For Children România.

Ce trebuie să adaug acum, este că această organizație ajută copiii din orfelinate să simtă că trăiesc într-un mediu familial, prin ateliere creative și activități speciale. Și nu se rezumă la atât.

11102698_812802198804217_410955974257916228_n

Vă spun și despre Bucharest Half Maraton pentru că stimabilii (și foarte dragi mie) Mihaela Ivan și Adrian Hădean aleargă pentru a susține copiii fără părinți din România. În afară de cei doi participanți, care fac parte din frumoasa familie a blogosferei, Team Hope a adunat deja alți susținători pentru data de 17 mai, când va avea loc evenimentul.

Dacă nu te consideri prea sportiv din fire, e bine de știut că poți să contribui și tu la susținerea echipei Hope prin donații sau promovarea evenimentului.

Acestea fiind zise, Go Team Hope și să ne vedem cu bine la linia de finish! Și vedeți că pe blogul stimabiilor de la Zelist găsiți o listă cu alte inițiative și alți oameni inimoși, așa că vă invit să dați un ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.