A IX-a ediție Otaku Festival la București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Zilele Culturii Japoneze se desfășoară în capitală în perioada 9-17 mai, iar Otaku Festival s-a numărat printre evenimentele organizate cu ocazia celebrării acestei culturi. În afară de Otaku Festival, mai puteți ajunge la alte evenimente, cum ar fi:

  • 11 – 12 mai 2015 va avea loc a treia editie a conferintei internationale ”Japan – Romania – cross points in a global context”. Deschiderea evenimentului va avea loc in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane, luni, 11 mai, ora 9:00.
  • 13 mai 2015, in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane (Bd. Expozitiei, nr. 1B), incepand cu ora 19:00, va avea loc Gala Aniversara a CSRJ-AH, cu titlul Haru Urara Grand Festa, sarbatoarea celei de-a X-a aniversari.
  • 14 mai 2015, vor avea loc: Festivalul Artelor Martiale, ora 17:30, in lobby-ul Universitatii Romano Americane și Kamisama’s Dream, ora 20:00, in Aula Magna a Universitatii Romano – Americane.
  • 16 si 17 mai – Zilele Culturii Japoneze se incheie cu o Competitie de GO al carui loc de desfasurare este tot Universitatea Romano – Americana.

 

Încă de mâine, 8 mai 2015, pasionații de cultură japoneză sunt așteptați la Universitatea Româno-Americană, unde vor putea urmări premiera oficială a documentarului GameLoading: Rise of the Indies, începând cu ora 18:45.

Otaku Festival este la a IX-a ediție deja, iar mai multe detalii aveți aici:

În premieră pentru Europa, ediția din 2015 a festivalului de la București va fi realizată în parteneriat cu Anime Matsuri, una dintre cele mai importante convenții din Statele Unite, ce aduce împreună în Houston (Texas) peste 20.000 de iubitori ai culturii japoneze.

Otaku Festival este de asemenea un eveniment multitematic ce include 4 zone de activitate: Otaku Pop-Culture (manga, anime, cosplay, figurine, jocuri video, muzică, fashion, cinema), Independent Culture (artiști, jocuri video, muzică, reviste și benzi desenate independente), Modern Culture (cercetare și educație, industria auto, tehnologie, turism) și Traditional Culture (lifestyle, literatură, arte marțiale, artă culinară). Cele mai importante activități din cadrul Otaku Festival pot fi descoperite pe pagina festivalului.

Mai mult, participanții își pot sincroniza calendarul Google, Apple sau Outlook de pe smartphone sau tabletă cu întreg orarul festivalului, sau numai cu activitațile la care vor să participe, astfel încât experiența Otaku Festival să fie completă. Aplicația poate fi descărcată de aici.

De asemenea, participanții vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat unde își vor putea printa fotografiile realizate în cadrul festivalului. Astfel, Epson pune la dispoziția participanților imprimanta foto ITS L810 care poate fi folosită fără conectare la computer. Poate printa direct de pe carduri de memorie şi camere cu tehnologie PictBridge și este echipată cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigaţie inteligentă. Prin intermediul acestuia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

Biletele și abonamentele pot fi cumpărate în avans la 40 de lei, iar pentru o singură zi – prețul este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate și de la intrarea Otaku Festival, la prețul de 30 de lei pentru o zi, respectiv 60 de lei pentru întreg evenimentul.

Datorită consolidării şi extinderii comunităţii, Otaku Festival va fi precedat anul acesta de evenimente cu durata de 1 zi, organizate în alte orașe din țară (Brașov, Cluj, Timișoara).

Otaku_Festival_2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)