Ultimele zile de înscrieri la GPeC Summit

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu nu prea le am cu chestii de astea mai tehnice și mai magazinoase, ca să zic așa :)) Dar știu că trebe să fiu la curent cu ce se întâmplă și, pe principiul ”dacă intri un pic în apă tot simți cum este”, așa fac și eu în fiecare an și ajung la GPeC Summit, 11-13 mai 2015. Căci oricât de pafarist aș fi tot nimeresc niște speakeri de la care rămân cu ceva și, foarte important, înțeleg contextul, mă mai binoclez la niște trenduri, înțeleg mai bine cum s-ar putea pupa social media cu promovarea unor magazine online. Și, desigur, fac networking la greu cu niște oameni care altfel nu prea sunt toată ziua pe radarul meu, cum ar veni.

Așa că, din motivele prezentate mai sus, vă recomand să profitați de ultimele zile de înscrieri la GPeC Summit. Desigur, s-ar putea ca voi să găsiți (și) alte motive, nu mă bag, e treaba voastră :)) Eu îmi fac doar datoria de a vă spune că vin niște Greuceni, după cum urmează:

Neil Patel, Chris Goward(CEO WiderFunnel), Craig Sullivan (Conversion Optimization Expert), Ivan Mazour (CEO Ometria),Matthew Woodward (SEO & Affiliate Marketing Expert), Simo Ahava (Senior Data Advocate Reaktor),Yauhen Khutarniuk (Head of SEO Link-Assistant), Matt Komorowski (Head of Sales PayPal CEE).

Ne vedem acolo, firește :D

vizual-CP-29-Apr

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)