Chris Goward, Jacob Kildebogaard şi Caroline Hey vin la GPeC Summit

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Pe scurt (pentru că cei interesaţi o să fie interesaţi, cei care nu, nu) mai aveţi câteva zile în care puteţi achiziţiona bilete la GPeC Summit, care va avea loc în Bucureşti, între 26-28 mai. O să puteţi lua lumină, ca să zic aşa, pe zona de comerţ online de la vreo 40 de speakeri, dintre care mulţi vin de peste hotare, dintre care cei mai mulţi la au binişor de tot cu chestiunea în cauză (a se citi au făcut neşte milioane bune de orice valută).

Printre speakerii de top se numără şi Chris Goward, Președinte și CEO WiderFunnel, Jacob Kildebogaard,creierul din spatele GaBoost.dk şi Caroline Hey, Internațional Business Manager la FACT-finder, European Leading Conversion Engine. Lista cu toţi speakerii o puteţi găsi aici.

Ne vedem acolo. Căci, fireşte, nu am cum să nu dau o tură prin zonă şi să mai cunosc lume, să mai învăţ una, alta, ştiţi voi #cumsecuvine.

vizual-cp-ultimele-zile

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)