Fashion Days, premiată la nivel european

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: eMAG a anunțat că începe demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. În mai 2015, compania va depune o solicitare către autoritațile de reglementare a concurenței privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie deținută de Naspers.

 

Mă bucur să anunț că Fashion Days a câștigat bronzul la competiția European Gold Medal in Logistics & Supply Chain 2015 – Project of the Year, 2015.

Premiul oferit de către Asociația Europeană de Logistică reprezintă o recunoaștere a performanțelor atinse în logistică și operațiuni în ultimii 3 ani de către Fashion Days.

Proiectul Fashion Days – „Logistics & Operations with style” – a prezentat următoarele inițiative operaționale:

  • Reducerea timpului de livrare a comenzilor către clienți prin stabilirea unui parteneriat strategic în toate țările din Europa Centrală și de Est cu o singură companie de curierat – DPD.
  • Creșterea vitezei de procesare a comenzilor către clienți și eliminarea erorilor prin instalarea unei linii automatizate de procesare.
  • Creșterea numărului de produse din stoc cu menținerea unor costuri operaționale reduse, capacitatea de stocare fiind marită prin implementarea unor concepte de „smart storage”.

Mai mult, echipa a avut în vedere și reducerea semnificativă a costurilor de livrare, gestionarea unitară a încasărilor ramburs în șase monede locale, urmărirea prin sistemul track&trace a fiecărui colet în parte și introducerea unui sistem interactiv de notificare a livrărilor către clienții Fashion Days.

„Suntem onorați de primirea acestui premiu și foarte mândri de realizările noastre care au primit recunoașterea unui prestigios juriu european. Toate aceste realizări și proiecte inovatoare provin din dorința noastră de a oferi clienților noștri din Europa Centrală și de Est servicii de cea mai înaltă calitate„, a declarat Paul Copil, Head of Operations CEE Fashion Days.

Este pentru prima dată când o companie cu centrul logistic în România primește un asemenea premiu, așa că țin să felicit Fashion Days pentru reușită! :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Fashion Days, premiată la nivel european”

  1. Buna! Mi-am comanda si eu de pe Fashinday.com niste tenisi (3 perechi) au venit destul de repede, in timpul estimat pe site si mi se potrivesc ca marime, nu am avut probleme. Asa ca acum am mai navigat situl si imi fac cu ochiul o gramada de chestii. Recunosc ca inca eram si sunt sceptica cu privire la cumpararea online a anumitor articole, din cauza standardelor de marime diferite care le au producatorii. Am fost foarte interesata de brandul „Zee Lane”, nu auzim de el, dar aveau chestii foarte misto, de la incaltaminte pana la imbracaminte, asa ca am inceput sa caut mai multe despre ei, nu am gasit aproape nimic (sit-ul lor e doar o pagina cu cateva poze si o adresa de contact din Milano: http://www.zeelaneclothing.com/) Mi s-a parut mega suspect asa ca am continuat cautarea, am gasit tot felul de comentarii pe forumuir cu lume nemultumita de fashiondays.com, in special la inceputuri prin 2011, ca nu livreaa la timp ca nu livreaza ce trebuie, porma un comentariu si despre Zee Lane, si pe sit-urile de trademark-uri datele de inregistrare ale domeniului. Se pare ca Zee lane este un proiect FashionDays, dupa cum reiese si de aici: http://domainbigdata.com/zeelane-clothing.com. Acum de ce m-am lungit atat de mult cu povestea… sincer ma tenteaza produsele lor, dar mi-e foarte frica sa nu i-au teazpa. Pna la urma nu stiu unde sunt fabricate de unde provin din ce, cum corespund marimile, absolot nimic, cred ca ar fi un proiect de investigatie pentru cine are timp de asa ceva. Sit-ul pare ceva fantoma, (modelul se vede clar ca e de pe fashiondays.com, si mi se pare si foarte interesanta strategia lor.

    Asa ca si concluzie nu cred ca se vand fake-uri pe stie, poate outlet-uri si asa mai departe, pentru ca in urma micro-investigatiei mele am gasit si raspunsul de ce conversii mei au imprimata marimea 38 si imi sunt buni (avand in vedere ca eu port 39-40)

  2. Zee Lane sunt un proiect – cum bine spui- Fashion Days , au mai avut unul, imi scapa numele , Zolander sau ceva asemanator…sunt produse de diversi care au fabricute, lucreaza la comanda lui Fashion Days…ma enerveaza minciunea..atat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)