Hai să pedalăm alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României

După cum v-am povestit, Turul Ciclist Cărțile Copilăriei pe Bicicletă, ajunge și în București. Și nu oricum, ci cu participarea și susținerea Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României, care susține cauza Asociației Curtea Veche de a promova lectura și un stil de viață sănătos.

Așa că dragi bucureșteni iubitori sau amatori ai pedalelor – joi,30 aprilie – aveți șansa de a pedala împreună cu Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României de la intrarea dinspre Otopeni (în dreptul Academiei de Poliţie „Alexandru I. Cuza”, staţia de autobuz, ora 17.30) până la punctul de întâmpinare din Parcul Herăstrău (intrarea din Piaţa Charles de Gaulle, parcare I’Vello, ora 18.00).

Nu mai puțin important este că la acest frumos eveniment, va participa și campionul național la ciclism Alex Ciocan, dar și că vor lua cuvântul Paul Nicolae Petrovan (prefectul Capitalei), Iren Arsene (preşedinte Asociaţia Curtea Veche) şi Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, moment urmat de fotografii, interviuri şi declaraţii de presă.

Ce mai trebuie să știți voi este că puteți urmări traseul Turului Ciclist Cărțile Copilăriei pe Bicicletă pe site-ul Asociației Curtea Veche și că tot acolo puteți face donații pentru a integra copiii din mediul rural în programul de lectură Cărțile Copilăriei pe Bicicletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: