BRUM sau cum să asculți muzică pe un postcard magnetic

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Probabil nu înțelegeți mai nimic din acest titlu aiurit, dar nu aveți teamă. Sunt aici pentru a vă lămuri, dar mai ales pentru a vă povesti de ideea inedită a trupei BRUM.

BRUM, care este, pentru cei cărora nu le sună cunoscut numele, un trio experimental electro într-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare şi sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale. 

Acum, că ați aflat de ei, să vă zic cum s-au gândit să își lanseze albumul de debut: „TODAY”, că așa se numește cel mai proaspăt proiect BRUM, nu va apărea pe suport fizic, ci sub forma unui post card cu magnet”. Partea faină, simpatică și inedită a albumului cu pricina este că se vor printa 100 de postcarduri artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artiști grafici, atât din România cât și din străinătate. De la artiști consacrați până la copii dintr-o grădiniță din Timișoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de șevalet, poezie și altele.

Și dacă vă temeți că o să vă prindeți urechile în utilizarea postcardului, vă zic din nou să nu aveți teamă pentru că, pe respectivul card, se va găsi un link și un cod unic de download în format la alegere.

Cătălin Vaștagu, Anghel Mailat și Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete.

Eu zic să le urmărim pagina de Facebook că cine știe cu ce idei mai vin. :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)