Hai să vă spun cum puteți câștiga o bucătărie complet utilată de 1000 de Euro

Dragilor,

Chestiunea este de o simplitate acerbă, ca să zic așa: intrați pe siteul purparty.ro și votați clipul în care Bogdan Dexter face rețeta cu homar. Simplu, da? :))

Ok, hai să le luăm pe îndelete, ca să fim organizați și, pe cale de consecință, eficienți. Să încep prin a vă spune de ce vă recomand să votați clipul lui Dexter cu homarul și nu pe cel al lui Alex d’Artagnan cu creveții: de ce să mănânci cratofi prăjiți când poți mânca ratatouille? :D Altfel spus, indiferent de ce zice stimabilul Victor Kapra (s-a dat cu mușchetarii, înțeleg, în fine, mai vorbim noi…), homarul este rege în împărăția în care creveții încă mai așteaptă viză să intre =))

Râdem și glumim, dar să nu uităm să luăm și premiile. Dap, premiile, pentru că sunt mai multe. Adică, desigur, vorbim despre premiul cel mare, o bucătărie complet utilată în valoare de 1000 de Euro, dar și de 9 premii constând în vase profesioniste de inox. Și, ca să vă fie și mai clar ce aveți de făcut, hai să vă dau pașii, căci sunt băiat simpatic :D Cu mențiunea că puteți participa doar până pe 27 aprilie.

Pasul 1. Intri pe siteul concursului simpatic denumit Pur&Funky Chefs „Mai Mic vs. Mai Mare”.

Pasul 2. Dați click pe ”Votează”, butonul aferent clipului cu Dexter gătind homar. O să trebuiască să completați un formular, dar relax că nu durează mult. În plus, obiectivul vostru este premiul cel mare (mă rog, și alea mici…), așa că nu o să vă încurce un formular, desigur.

Pasul 3. Gata, ați intrat în cursa pentru frumoasele premii. Căci va fi o tragere la sorți dintre toți cei care ați votat pe site.

Desigur, dacă nu vreți să participați, dar credeți că aveți prieteni, amici, cunoștințe pe care i-ar coafa vreunul din premii, feel free să dați share acestei informații. Căci nu se știe niciodată cui faceți un bine cu un simplu Share :)

Acestea fiind zise, hai să vă dau și clipul cu Dexter gătind homar, ca să fie și mai clar că pe ăsta trebuie să îl votați, da? :))

https://youtu.be/ZJjKxaFeETE

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai să vă spun cum puteți câștiga o bucătărie complet utilată de 1000 de Euro”

  1. Pingback: De data asta votez cu D’artagnan pentru ca are ravioli mare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)