23.07.2017

Hai să vă spun cum puteți câștiga o bucătărie complet utilată de 1000 de Euro

Dragilor,

Chestiunea este de o simplitate acerbă, ca să zic așa: intrați pe siteul purparty.ro și votați clipul în care Bogdan Dexter face rețeta cu homar. Simplu, da? :))

Ok, hai să le luăm pe îndelete, ca să fim organizați și, pe cale de consecință, eficienți. Să încep prin a vă spune de ce vă recomand să votați clipul lui Dexter cu homarul și nu pe cel al lui Alex d’Artagnan cu creveții: de ce să mănânci cratofi prăjiți când poți mânca ratatouille? :D Altfel spus, indiferent de ce zice stimabilul Victor Kapra (s-a dat cu mușchetarii, înțeleg, în fine, mai vorbim noi…), homarul este rege în împărăția în care creveții încă mai așteaptă viză să intre =))

Râdem și glumim, dar să nu uităm să luăm și premiile. Dap, premiile, pentru că sunt mai multe. Adică, desigur, vorbim despre premiul cel mare, o bucătărie complet utilată în valoare de 1000 de Euro, dar și de 9 premii constând în vase profesioniste de inox. Și, ca să vă fie și mai clar ce aveți de făcut, hai să vă dau pașii, căci sunt băiat simpatic :D Cu mențiunea că puteți participa doar până pe 27 aprilie.

Pasul 1. Intri pe siteul concursului simpatic denumit Pur&Funky Chefs „Mai Mic vs. Mai Mare”.

Pasul 2. Dați click pe ”Votează”, butonul aferent clipului cu Dexter gătind homar. O să trebuiască să completați un formular, dar relax că nu durează mult. În plus, obiectivul vostru este premiul cel mare (mă rog, și alea mici…), așa că nu o să vă încurce un formular, desigur.

Pasul 3. Gata, ați intrat în cursa pentru frumoasele premii. Căci va fi o tragere la sorți dintre toți cei care ați votat pe site.

Desigur, dacă nu vreți să participați, dar credeți că aveți prieteni, amici, cunoștințe pe care i-ar coafa vreunul din premii, feel free să dați share acestei informații. Căci nu se știe niciodată cui faceți un bine cu un simplu Share :)

Acestea fiind zise, hai să vă dau și clipul cu Dexter gătind homar, ca să fie și mai clar că pe ăsta trebuie să îl votați, da? :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Despre hateri. De fapt, despre voi, cei care faceți haterii să existe

Respect! Hope Pizza, o pizza dedicată copiilor în pericol de abandon

4 comentarii

 1. vineri, 24 aprilie 2015, 13:15

  Chiar am nevoie de niște oale. Multă sănătate

  Răspunde
 2. vineri, 24 aprilie 2015, 15:54

  sa fie cu noroc

  Răspunde
 3. Albescu Cristina
  luni, 27 aprilie 2015, 09:57

  Exact ce as avea nevoie pt casa noua :)

  Răspunde
 4. miercuri, 13 mai 2015, 14:33

  […] trecută am ținut cu homarul lui Dexter. Argumentam atunci, absolut implacabil, că homarul este rege în împărăția în care creveții […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *