Hai să vă spun cum puteți câștiga o bucătărie complet utilată de 1000 de Euro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Chestiunea este de o simplitate acerbă, ca să zic așa: intrați pe siteul purparty.ro și votați clipul în care Bogdan Dexter face rețeta cu homar. Simplu, da? :))

Ok, hai să le luăm pe îndelete, ca să fim organizați și, pe cale de consecință, eficienți. Să încep prin a vă spune de ce vă recomand să votați clipul lui Dexter cu homarul și nu pe cel al lui Alex d’Artagnan cu creveții: de ce să mănânci cratofi prăjiți când poți mânca ratatouille? :D Altfel spus, indiferent de ce zice stimabilul Victor Kapra (s-a dat cu mușchetarii, înțeleg, în fine, mai vorbim noi…), homarul este rege în împărăția în care creveții încă mai așteaptă viză să intre =))

Râdem și glumim, dar să nu uităm să luăm și premiile. Dap, premiile, pentru că sunt mai multe. Adică, desigur, vorbim despre premiul cel mare, o bucătărie complet utilată în valoare de 1000 de Euro, dar și de 9 premii constând în vase profesioniste de inox. Și, ca să vă fie și mai clar ce aveți de făcut, hai să vă dau pașii, căci sunt băiat simpatic :D Cu mențiunea că puteți participa doar până pe 27 aprilie.

Pasul 1. Intri pe siteul concursului simpatic denumit Pur&Funky Chefs „Mai Mic vs. Mai Mare”.

Pasul 2. Dați click pe ”Votează”, butonul aferent clipului cu Dexter gătind homar. O să trebuiască să completați un formular, dar relax că nu durează mult. În plus, obiectivul vostru este premiul cel mare (mă rog, și alea mici…), așa că nu o să vă încurce un formular, desigur.

Pasul 3. Gata, ați intrat în cursa pentru frumoasele premii. Căci va fi o tragere la sorți dintre toți cei care ați votat pe site.

Desigur, dacă nu vreți să participați, dar credeți că aveți prieteni, amici, cunoștințe pe care i-ar coafa vreunul din premii, feel free să dați share acestei informații. Căci nu se știe niciodată cui faceți un bine cu un simplu Share :)

Acestea fiind zise, hai să vă dau și clipul cu Dexter gătind homar, ca să fie și mai clar că pe ăsta trebuie să îl votați, da? :))

https://youtu.be/ZJjKxaFeETE

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai să vă spun cum puteți câștiga o bucătărie complet utilată de 1000 de Euro”

  1. Pingback: De data asta votez cu D’artagnan pentru ca are ravioli mare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)